Sportiom zoekt Zwemonderwijzer

Mensen die trots zijn dat ze eindelijk kunnen zwemmen, die fitter worden en plezier hebben in wat ze doen. Die enthousiast worden van jouw lessen en het plezier dat jij erin legt. Jij bent de vrouw of man die lesgeeft met een lach.

 • Jij vindt het leuk om leerzame lessen en activiteiten samen te stellen.
 • Je steekt graag energie in je lessen en je krijgt er zelf energie van.
 • Diversiteit in werktijden (door de weeks en in het weekend) passen bij jouw ritme.
 • Je kunt goed met anderen overweg; je legt en onderhoudt makkelijk contacten.
 • Je kunt goed communiceren met kinderen en volwassenen

Dit ga je doen

In deze brede functie ben je zowel betrokken bij het zwemonderwijs dat door Sportiom ’s-Hertogenbosch verzorgt wordt als het toezien op de veiligheid van onze bezoekers tijdens het recreëren in de zwembaden, ijsbaan, bowling of midgetgolf.
Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 • Je ontwikkelt, bereidt voor, voert uit, begeleidt en evalueert diverse lessen binnen het Zwem-ABC middels de EasySwim methode;
 • Je ontwikkelt, bereidt voor, voert uit, begeleidt en evalueert diverse lessen binnen de doelgroepen Aquasportief, AquaVitaal en Baby Peuter en kleuterzwemmen;
 • Je houdt toezicht op individuele bezoekers en groepen in de zwembaden en onze andere activiteiten afdelingen;
 • Je ziet toe op de veiligheid (van deelnemers en omstanders) en attendeert deze op de veiligheidsaspecten.

Je gaat dus lesgeven aan verschillende doelgroepen. Van jong tot oud, van “al een beetje kunnen zwemmen” tot “best wel bang voor water”. In die lessen steek je veel energie. Dit is jouw vak. Je bent er goed in en je hebt er plezier in. Dat plezier gun je je gasten ook. Je houdt overzicht en neemt de verantwoordelijkheid om alles in goede banen te laten lopen.

Je zorgt samen met jouw collega’s voor een gastvrije omgeving, een fijne service en dus voor tevreden klanten. Je denkt mee over afwisseling in het lesprogramma, zodat we nog meer bezoekers plezier bezorgen én een zinvolle zwemles geven. Je voert onze commerciële zwemactiviteiten uit, je houdt toezicht en je zorgt dat het bad er op en top uitziet. Het is jouw werkplek en je bent er trots op!

 • Je hebt de opleidingen gevolgd van de NBZ/CIOS/MBO, of vergelijkbare opleidingen;
 • Je beschikt bij voorkeur over de specialisatie en ervaring op het gebied van doelgroepen;
 • Je bent in het bezit van een geldig EHBO- en reanimatiediploma/Zwemmend Redden of bereid dit te behalen.

Wat wij jou bieden

Bij Sportiom werk je samen met de afdelingen Sport en Recreatie, Fitnessclub, Horeca of Facilitaire Dienst. Jij biedt de sportieve bezoekers een unieke dag uit of leuke uitdagende lessen binnen ons multifunctioneel sport en vrijetijdscentrum!

Wij gaan samen voor de glimlach. Voor het plezier van jong en oud in onze accommodaties. We zorgen dat onze gasten fijn kunnen recreëren, kunnen leren zwemmen en vitaler worden. Jij geeft energie aan onze gasten en je krijgt er energie en plezier voor terug. Je doet het samen met je collega’s, in een prettige werkomgeving waarin we van elkaar kunnen en willen leren.

Je krijgt een salaris dat past bij de CAO Zwembaden schaal 4 of schaal 5 met de mogelijkheid om in de toekomst op vaste uren te gaan werken. Als onderdeel van de sollicitatieprocedure vragen we je uiteraard om een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Geïnteresseerd?

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Locatie: s-Hertogenbosch
Provincie: Noord-Brabant
Dienstverband: Parttime
Uren: 24-32 uur
Salarisindicatie: € 1.500 – € 2.000

Sportiom

Sportiom Sportfondsen te ‘s-Hertogenbosch is het meest complete en moderne sportcentrum van Brabant. In het ruim 22.000 m² tellende sport- en vrijetijdscentrum vinden bezoekers een unieke combinatie van bijzondere (subtropische) zwembaden, een uitgebreide fitnessclub met sauna, sporthallen en (gethematiseerde) bowling, midgetgolf, schaatsbaan en horecagelegenheden.

Kijk voor meer informatie op www.sportiom.nl


advertentie