Sporthotel Bruurs (Baarle-Nassau) zoekt Zwemonderwijzer

Wij zoeken een zelfstandige collega met een diploma Zwemonderwijzer of MBO-sb (CIOS) met aantekening zwemmen. De cursussen EHBO en reanimatie zijn een pré. Je hebt een flexibele houding en bent klantgericht ingesteld.

Taken
Als zweminstructeur geef je zwemles aan kinderen conform onze Zwem ABC formule (NRZ) en houd je een oogje in het zeil tijdens het recreatief zwemmen van de gasten. Daarbij zul je ook enkele aqualessen gaan geven.

Bezoekers staan bij jou hoog in het vaandel en je vindt het leuk om met hen een praatje te maken. Samen met je collega’s vormen jullie een enthousiast team dat de gasten en met name kinderen zich graag welkom laat voelen.

Wij bieden jou…

  • Een gevarieerde baan in een sportieve omgeving
  • Gratis sportabonnement
  • Goede arbeidsvoorwaarden en salaris conform CAO recreatie
  • Ruimte voor zelfontplooiing en initiatief.

Geïnteresseerd?
Mail dan voor 30 april je c.v. en motivatie naar management@bijbruurs.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Locatie: Baarle-Nassau
Provincie: Noord-Brabant
Dienstverband: Vast
Uren: 16-24 uur
Salarisindicatie: in overleg

Sporthotel Bruurs

Op een prachtige groenrijke locatie in Baarle Nassau is het gezellige fitness en wellness/hotelcomplex gevestigd waar wij alle faciliteiten hebben om heerlijk te kunnen genieten. Denk naast het hotel aan fitness, tennis, zwembad, groepslessen, yoga, verschillende sauna’s en wellness-arrangementen. Met maar liefst 5000 vierkante meter aan fitness en wellness is alles mogelijk. Eten, slapen, relaxen, sporten, feesten of wat je ook maar wilt. Het is mogelijk bij Bruurs.

Voor meer informatie www.sporthotelbruurs.nl/.

E.B.T.C.