Sporthotel Bruurs (Baarle Nassau) zoekt Teamleider zwembad

Wat houdt de functie in
Met jouw ervaring als zweminstructeur zorg je dat de kinderen volgens de regels en richtlijnen afzwemmen en dat ook andere doelgroepen kunnen genieten van jouw lessen. Naast het geven van lessen, stuur jij als Teamleider je zwembad collega’s aan. Hierdoor zorg jij voor veiligheid en gastvrijheid rondom het zwembad. Regelmatig overleg je met jouw management, voer je administratieve taken uit en maak je de werkroosters voor je collega’s. Omdat je in een omgeving met kinderen werkt, is het voor jou geen probleem om een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen bij indiensttreding.

Wie jij bent
Je hebt een duidelijke visie op zwemonderwijs en weet deze uit te dragen. Je bent profecioneel en klantgericht. Daarbij hecht je veel waarde aan gastvrijheid. Als professional ben je creatief en commercieel ingesteld en werk je planmatig gericht op resultaat. Als persoon ben je een teamplayer, gericht op samenwerking en kun je kinderen/ouders en volwassenen goed motiveren.

Functie eisen

  • Afgeronde opleiding voor zweminstructeur
  • Lifeguard / zwemmend redden
  • EHBO en reanimatie
  • Ervaring met doelgroep-lessen
  • Bewijs VOG
  • Ervaring en inzicht in de zwembadwereld (+3 jaar)

Geïnteresseerd?
Stuur uw sollicitatie met CV per e-mail voor 29 juli naar:
Sporthotel Bruurs
T.a.v. mevr. M. Maryniak
E-mail: mmaryniak@sporthotelbruurs.nl

Sporthotel Bruurs

Op een prachtige groenrijke locatie in Baarle Nassau is het gezellige fitness en wellness/hotelcomplex gevestigd waarin bijzonder veel faciliteiten zijn ondergebracht.
Voor meer informatie www.sporthotelbruurs.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.Hellebrekers