Sportfondsenbad Delft zoekt zwemonderwijzer

Als Zwemonderwijzer sta je garant voor het enthousiast en vakkundig verzorgen van zwemlessen en groepsactiviteiten. Daarnaast houd je toezicht tijdens recreatief zwemmen. Je deelt ons streven naar klanttevredenheid, gastvrijheid en service. Alles voor tevreden bezoekers! Uiteraard is schoonmaken ook een onderdeel van de functie. Ben jij in staat om op professionele en enthousiaste manier onze bezoekers te leren zwemmen? Dan is dit echt iets voor jou!

Om voor deze functie in aanmerking te komen heb je minimaal een afgeronde MBO opleiding niveau 2 richting allround zwemonderwijzer: eenheid 1, 2 en 3. Daarnaast ben je in het bezit van een EHBO-diploma. Je stopt veel energie in je werk, omdat je er veel voldoening uit wilt halen. Zo zit jij in elkaar! Je neemt verantwoordelijkheid en treedt daadkrachtig op bij ongewenste situaties. Je bent communicatief sterk, gastvrij en klantgericht. Jij weet de verschillende (ouders van) bezoekers tevreden te stellen, te enthousiasmeren en te motiveren. Werken in de weekenden en avonduren is voor jou geen probleem.

Dit geeft jou plezier

  • Mensen die trots zijn dat ze eindelijk kunnen zwemmen, die fitter worden en plezier hebben in wat ze doen. Die enthousiast naar de les gaan en blij zijn met jou als hun leraar(es). Jij bent degene die lesgeeft met een lach.
  • Jij krijgt energie van je werk. Omdat je er energie instopt. Werken met mensen en ze welkom heten aan het begin van een leuke dag, is helemaal jouw ding.
  • Diversiteit in werktijden (door de weeks en in het weekend) passen bij jouw ritme.

Wat wij jou bieden

Sportfondsen is gewoon een leuk bedrijf om voor te werken, met een leuke sfeer en met collega’s die samen met jou de schouders er onder willen zetten. En die zomaar je vrienden zouden kunnen worden. Wij zijn een gedreven, mensgerichte organisatie waar geen dag hetzelfde is. Daarnaast bieden wij genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Locatie: Delft
Provincie: Zuid-Holland
Dienstverband: Parttime
Uren: 24-32 uur
Salarisindicatie: Salaris in overleg

Sportfondsen Delft

Wij zijn nostalgisch zwembad en een begrip in Delft. Wij bieden veel zwemlessen, groepslessen en banen zwemmen aan. Met ongeveer 30 collega’s steken we iedere dag weer de handen uit de mouwen, zodat we de mensen in een schone en gastvrije accommodatie kunnen ontvangen, om vitaal te blijven, te leren zwemmen, ontspanning te vinden en elkaar te ontmoeten. Dit doen we samen, als één team en dat doen we dagelijks met veel plezier.

Voor meer informatie: www.sportfondsenbaddelft.nl
Cursus Omgevingswet en zwembaden
X