Sportfondsenbad Amsterdam-Oost zoekt Zwemonderwijzers(essen)

Als Zwemonderwijzer sta je garant voor het enthousiast en vakkundig verzorgen van zwemlessen en doelgroepactiviteiten. Daarnaast houd je toezicht tijdens recreatief zwemmen. Je deelt ons streven naar klanttevredenheid, gastvrijheid en service. Alles voor tevreden bezoekers! Uiteraard is schoonmaken ook een onderdeel van de functie. Daarbij ga je oplossingsgericht te werk en fungeer je als aanspreekpunt voor de ouders en kinderen. Ben jij in staat om op professionele en enthousiaste manier onze bezoekers te leren zwemmen? Dan is dit echt iets voor jou!

Je profiel
Om voor deze functie in aanmerking te komen heb je minimaal een afgeronde MBO opleiding niveau 2 richting allround zwemonderwijzer: eenheid 1, 2 en 3. Daarnaast ben je in het bezit van een EHBO-diploma. Je stopt veel energie in je werk, omdat je er veel voldoening uit wilt halen. Zo zit jij in elkaar! Je neemt verantwoordelijkheid en treedt daadkrachtig op bij ongewenste situaties. Je bent communicatief sterk, gastvrij en klantgericht. Jij weet de verschillende (ouders van) bezoekers tevreden te stellen, te enthousiasmeren en te motiveren. Werken in de weekenden en avonduren is voor jou geen probleem.

Ons aanbod
Sportfondsen is gewoon een leuk bedrijf om voor te werken, met een leuke sfeer en met collega’s die samen met jou de schouders er onder willen zetten. En die zomaar je vrienden zouden kunnen worden. Wij zijn een gedreven, mensgerichte organisatie waar geen dag hetzelfde is. Daarnaast bieden wij salaris conform de cao Zwembaden schaal 4 en genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen!

Geïnteresseerd?
Mail dan voor 1 september je c.v. en motivatie naar mailto:leo.de.haas@sportfondsen.nl

Een Verklaring Omtrent het Gedrag(VOG), referentiecheck en een zwemtest maken deel uit van onze selectieprocedure.

Wij verzoeken je alleen te solliciteren als je onze denkwijze deelt en voldoet aan de gestelde eisen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Locatie: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Dienstverband: Tijdelijk
Uren: 24-32 uur
Salarisindicatie: in overleg

Sportfondsenbad Amsterdam-Oost

Het Sportfondsenbad-Oost in Amsterdam is een begrip in Amsterdam als het gaat om zwemmen en leren zwemmen. Wij ontvangen jaarlijks ongeveer 275.000 bezoekers in onze accommodatie. Het Sportfondsenbad-Oost is ook het 1e zwembad van de Sportfondsen groep en derhalve de bakermat van de organisatie.

Voor meer informatie www.sportfondsenbadamsterdamoost.nl.
Variodeck