Sportfondsenbad Amsterdam Oost zoekt Zweminstructeur

Als Zweminstructeur sta je garant voor het enthousiast en vakkundig verzorgen van zwemlessen en doelgroep activiteiten. Daarnaast houd je toezicht tijdens recreatief zwemmen. Je deelt ons streven naar klanttevredenheid, gastvrijheid en service. Alles voor tevreden bezoekers! Uiteraard is schoonmaken ook een onderdeel van de functie. Daarbij ga je oplossingsgericht te werk en fungeer je als aanspreekpunt voor de ouders en kinderen. Ben jij in staat om op professionele en enthousiaste manier onze bezoekers te leren zwemmen? Dan is dit echt iets voor jou!

Geïnteresseerd?
Mail dan voor 31 januari je c.v. en motivatie naar leo.de.haas@sportfondsen.nl

Locatie: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Dienstverband: Tijdelijk
Uren: 16-24 uur
Salarisindicatie: in overleg

Sportfondsenbad Amsterdam Oost

Sportfondsenbad Amsterdam Oost het is oudste Sportfondsen zwembad van Nederland midden in het hart van het mooie Amsterdam Oost. De unieke locatie van ons zwembad is veelzijdig en heeft een prachtige nostalgische uitstraling. Wat vroeger ooit een gasfabriek was is nu één van de oudste zwembaden van Amsterdam. Op 29 juni 2019 bestaat ons zwembad 90 jaar.

Ons zwembad is voorzien van meerdere baden en men kan daarom voor bijna alle indoor wateractiviteiten bij ons terecht. Sportfondsenbad Amsterdam Oost kan hierdoor dan ook bijna alle lagen/doelgroepen van Amsterdam en omstreken bedienen. Zo heeft ons zwembad in deze regio ook een groot maatschappelijk belang.

Voor meer informatie www.sportfondsenbadamsterdamoost.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.