Sportfondsenbad Amsterdam-Oost zoekt Medewerker Technische Dienst

Als Allround Medewerker Technische Dienst ben je mede verantwoordelijk voor het preventief en correctief onderhoud van gebouw en installaties. Je bewaakt de continuïteit van installaties en let op zaken als waterkwaliteit, klimaat en energie. De werkzaamheden zijn enerzijds routinematig (bijvoorbeeld het verrichten van metingen) en anderzijds incidenteel, zoals het analyseren van storingen en installeren van (onderdelen van) installaties. Je werkt zelfstandig en bent flexibel inzetbaar. Je draagt zorg voor de veiligheid van onze gasten en medewerkers in de accommodaties. Kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel en je gaat hier op een professionele manier mee om.

Voor deze functie ben je werkzaam in een van de oudste zwembaden van Nederland, namelijk het Sportfondsenbad Amsterdam-Oost. Een zwembad wat continue in beweging is met zijn zwemlessen, maar ook zeker in de techniek.

Jij bent…
Een technische alleskunner met een specialisatie richting elektrotechniek, installatietechniek of mechatronica. Je bent bekend met zwembadinstallaties. Als je vakgerichte cursussen hebt behaald op het gebied van NEN3140/NEN1010, waterbehandeling en onderhoud is dit een pre net zoals een certificaat Vakbekwaam Persoon (VP). Mede dankzij jouw inspanning is onze accommodatie schoon, opgeruimd, zwemmen onze klanten in heerlijk zwemwater en voldoet onze accommodatie aan de energienormen. Ook verzorg je het klein onderhoud van het gebouw en het terrein en signaleer je onregelmatigheden in de technische systemen. Jij zorgt er mede voor dat we trots kunnen zijn op onze accommodatie!
Verder dien je in het bezit van een BHV diploma of je bent bereid dit te halen, dien je in het bezit te zijn van VCA en als laatste een rijbewijs B.

Wij bieden jou…

  • Een gevarieerde baan in een sportieve omgeving.
  • Goede arbeidsvoorwaarden en salaris conform CAO Zwembaden.
  • Ruimte voor zelfontplooiing en initiatief.
  • Ruime opleidingsmogelijkheden.
  • 25 vakantiedagen bij een fulltime aanstelling

Wij verzoeken je alleen te solliciteren als je onze denkwijze deelt en voldoet aan de gestelde eisen. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en mogelijk een Persoonlijke Profielanalyse maken deel uit van onze selectieprocedure.

Geïnteresseerd?
Mail dan voor 16 maart je c.v. en motivatie naar leo.de.haas@sportfondsen.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Locatie: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Dienstverband: Vast
Uren: 32-40 uur
Salarisindicatie: in overleg

Sportfondsenbad Amsterdam-Oost

Voor deze functie ben je werkzaam in een van de oudste zwembaden van Nederland, namelijk het Sportfondsenbad Amsterdam-Oost. Een zwembad wat continue in beweging is met zijn zwemlessen, maar ook zeker in de techniek. Sportfondsenbad Amsterdam-Oost is onderdeel van Sportfondsen Nederland

Voor meer informatie www.sportfondsenbadamsterdamoost.nl.