Sportfondsenbad Amsterdam Oost zoekt Coördinator Zwemzaken

Werken in een zwembad vol historie en dat ook nog eens het leukste zwembad in Amsterdam is? Dat kan jij misschien wel! Wij zijn op zoek naar een: Coördinator Zwemzaken voor 32 – 38 uur per week

Functie
Ben jij al coördinator zwemzaken of ben jij een allround zwemonderwijzer en wil je dolgraag doorgroeien? Dan zij wij op zoek naar jou! Jouw dag is altijd anders. Het ene moment zorg je voor een kloppend rooster, daarna heb je een gesprek met een medewerker of gast, om vervolgens een (doelgroep)les te geven, of in te springen op een zwemles voor een afwezige collega. Afwisseling en dynamiek? Dat zijn in jouw werkdag onmisbare elementen. Tegelijkertijd signaleer je kansen voor onze accommodatie en bespreek je die met de manager. Deze functie deel je samen met nog een andere coördinator.

Je profiel
Voor het uitvoeren van deze functie zien wij een persoon die voldoet aan de volgende leidinggevende capaciteiten;

 • Geeft leiding aan een team van ong. 25 personen van het zwemteam, kassa en schoonmaak.
 • Coördineert, organiseert en bewaakt de voortgang van de zwemlessen.
 • HR taken (maken van de roosters en functioneringsgesprekken).
 • Denkt mee in de mogelijkheden voor PR en marketing t.a.v. van activiteiten.
 • Aanspreekpunt van diverse overlegvormen.
 • Toont voorbeeldgedrag en straat vitaliteit uit.
 • Signaleert wensen, behoeften en belangen van het team en klanten.

Om in aanmerking te komen voor deze functie beschik je minimaal over een MBO+ werk- en denkniveau. Je stopt veel energie in je werk, omdat je er veel voldoening uit wilt halen en straalt daarmee het belang van vitaliteit uit. Leidinggevende ervaring is een absolute pré. Ruime ervaring binnen de zwembranche is een must. Ook kun je moeiteloos werken met MS Word en Excel. Je bent commercieel, gastgericht en streeft er altijd naar om onze gasten met een lach naar huis te laten gaan. Daarnaast ben je besluitvaardig en ga je doortastend te werk, waarbij je team, collega’s en gasten nooit uit het oog verliest! Jij bent iemand met een sterke persoonlijkheid die zich in woord en schrift goed kan uitdrukken. Verder vragen wij het volgende voor deze functie:

 • Minimaal MBO 4-diploma
 • Ervaring met doelgroep-lessen
 • Ervaring en inzicht in de zwembadwereld (min. 3 jaar)
 • Ervaring in MS Word & Excel
 • Minimaal allround zwembadmedewerker
 • Certificaat Lifeguard / zwemmend redden
 • EHBO en reanimatie
 • Bewijs VOG

Ons aanbod
Sportfondsen is gewoon een leuk bedrijf om voor te werken, met een leuke sfeer en met collega’s die samen met jou de schouders er onder willen zetten. En die zomaar je vrienden zouden kunnen worden. Wij zijn een gedreven, mensgerichte organisatie waar geen dag hetzelfde is. Daarnaast bieden wij salaris conform de cao Zwembaden schaal 6 en genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen!

Geïnteresseerd?
Mail dan voor 27 mei je c.v. en motivatie naar leo.de.haas@sportfondsen.nl

Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en een referentiecheck maken deel uit van onze selectieprocedure.
Wij verzoeken je alleen te solliciteren als je onze denkwijze deelt en voldoet aan de gestelde eisen.

Locatie: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Dienstverband: Vast
Uren: 32-40 uur
Salarisindicatie: in overleg

Sportfondsenbad Amsterdam Oost

Sportfondsenbad Amsterdam Oost is het oudste Sportfondsen zwembad van Nederland midden in het hart van het mooie Amsterdam Oost. De unieke locatie van ons zwembad is veelzijdig en heeft een prachtige nostalgische uitstraling. Wat vroeger ooit een gasfabriek was is nu één van de oudste zwembaden van Amsterdam. Op 29 juni 2019 bestaat ons zwembad 90 jaar.

Ons zwembad is voorzien van meerdere baden en men kan daarom voor bijna alle indoor wateractiviteiten bij ons terecht. Sportfondsenbad Amsterdam Oost kan hierdoor dan ook bijna alle lagen/doelgroepen van Amsterdam en omstreken bedienen. Zo heeft ons zwembad in deze regio ook een groot maatschappelijk belang.

Voor meer informatie www.sportfondsenbadamsterdamoost.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
ZwembadBranche Congres