Sportfondsenbad Amsterdam-Oost zoekt Coördinator Zwemzaken

Werken met mensen geeft bij jou een vette glimlach op je gezicht. Lekker sparren met je collega’s over zwemslagen, didaktiek en cognitieve vaardigheden. Werken met ons leerlingvolgsysteem, roosterprogramma.

  • Jij krijgt energie van je werk, omdat je er energie instopt.
  • Jij gaat werken met leuke collega’s in een fijne, informele sfeer.
  • Werken met mensen en ze welkom heten aan het begin van een leuke dag, is helemaal jouw ding.
  • Wij doen zoveel mogelijk samen en we helpen elkaar. Wat er ook moet gebeuren.

Dit ga je doen

Ben jij de persoon die wij zoeken? Die kan leiding geven aan een team collega’s? Die openstaat voor veranderingen en vernieuwingen? Die kan lesgeven aan kinderen en volwassenen, doelgroepen, maar ook de collega’s hierbij wil en kan coachen. Je gaat samen met je collega leiding geven aan een mooi team van mensen. Je gaat je bezighouden met het door ontwikkelen van onze visie op zwemlessen.

Wat wij jou bieden

Wij gaan samen voor de glimlach. Voor het plezier van jong en oud in onze accommodaties. We zorgen dat onze gasten fijn kunnen recreëren, kunnen leren zwemmen en vitaler worden. Jij geeft energie aan onze gasten en je krijgt er energie en plezier voor terug. Je doet het samen met je collega’s, in een prettige werkomgeving waarin we van elkaar kunnen en willen leren. Het Sportfondsenbad Amsterdam-Oost is het gezelligste zwembad van Amsterdam.

Je krijgt een salaris dat past bij de CAO Zwembaden. We overleggen graag met je wat betreft jouw voorkeuren in werktijden. Als onderdeel van de sollicitatieprocedure vragen we je uiteraard om een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Locatie: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Dienstverband: Vast
Uren: 32-40 uur
Salarisindicatie: Salaris in overleg

Sportfondsenbad Amsterdam-Oost

Wij zijn het eerste Sportfondsenbad van Nederland en ons mooie zwembad opende haar deuren in juni 1929. Ons zwembad is gevestigd midden in het bruisende Amsterdam-Oost. Iedere dag hebben we een ruim aanbod van activiteiten voor een breed publiek van jong tot wat ouder, om te ontspannen, te leren zwemmen en vitaal te blijven. Met 25 collega’s gaan we iedere dag samen aan de slag om onze gasten een leuke dag te bezorgen.

Voor meer informatie: www.sportfondsenbadamsterdamoost.nl




VDH Watertechnology
X