11 oktober - ZwembadBranche Dag

Sportfondsen Oostervant zoekt Coördinator Zwemzaken

Jij werkt graag tussen mensen en met mensen. Jij verbindt en helpt anderen het beste uit zichzelf te halen. Of het nou je collega’s zijn of de mensen die je leert zwemmen. Jij wordt blij als onze gasten blij zijn. Net als je collega’s. Zij plezier, wij plezier!

Je denkt graag mee en springt in waar nodig. Je hebt ervaring met diverse doelgroepactiviteiten, zoals Aquarobics en Aquafit. Diversiteit in werktijden (door de weeks en in het weekend) passen bij jouw ritme. Je kunt goed met anderen overweg; je legt en onderhoudt makkelijk contacten en bent betrouwbaar.

Dit ga je doen

Als coördinator geef je samen met onze Hoofd Zwemzaken leiding aan een gezellig team! Je zorgt ervoor dat de werkzaamheden soepel verlopen en dat er een fijne onderlinge werksfeer heerst. Tevens ben je verantwoordelijk voor de naleving van de wet- en regelgeving met betrekking tot kwaliteit, milieu en veiligheid.

Je kunt dit, omdat je een MBO-4 opleiding hebt afgerond. Je hebt een streepje voor als je een EHBO of Lifeguard diploma en Aqua & Leisure Host of Lesgever Zwem-ABC hebt of wil gaan halen.

Wat wij jou bieden

Recreatiecentrum Oostervant ligt in het hart van Rotterdam, waar meer dan 170 verschillende nationaliteiten samen komen. In onze multifunctionele accommodatie staan beweging, ontspanning, ontmoeting en lachen centraal.

Wij bieden jou een fijne en sportieve werkplek aan met doorgroeimogelijkheden voor maximaal 38 uur per week. Afhankelijk van je opleiding en ervaring verdien je bij ons als Coördinator Zwemzaken maximaal € 2.953,32 per maand.

Tevens bieden wij jou de mogelijkheid tot extra opleidingen/cursussen op onze kosten en een goede pensioenregeling.

Geïnteresseerd?

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Locatie: Rotterdam
Provincie: Zuid-Holland
Dienstverband: Vast
Uren: 32-40 uur
Salarisindicatie: € 2.500 – € 3.500

Sportfondsen Oostervant

Onze accommodatie is een multifunctionele accommodatie waar onze bezoekers terecht kunnen voor plezier en ontspanning, maar ook onze medewerkers! Met een leuk zwembad, bowlingbanen, een gezellige horeca, een vergaderzaal, danszaal en ons SportLokaal is er binnen onze accommodatie voor ieder wat wils. Juist door onze diversiteit blinken we uit in tegenstelling tot andere accommodaties.

Voor meer informatie: www.oostervant.nl
Sera Dataduiker