Sportfondsen Nederland zoekt Technisch Coördinator

Als Technisch Coördinator ben je een onmisbaar onderdeel van ons team Bouw en Techniek. Je zorgt ervoor dat onze accommodaties, veelal zwembaden en alle techniek, continue voldoen aan de hoge wensen en eisen van onze bezoekers. Onze accommodaties voldoen aan alle wet- en regelgeving en zijn technisch op orde, zodat onze bezoekers kunnen vertrouwen op een veilige en comfortabele omgeving. En daar zijn wij trots op! In deze rol ben je verantwoordelijk voor 8 tot 10 accommodaties waar jij het dagelijks onderhoud, de procesvoering, de wet- en regelgeving en het energiemanagement coördineert. Daarnaast stel je jaarlijks een onderhoudsjaarplan op en ga je in overleg met de gemeente voor de voorbereiding en begeleiding van het planmatig onderhoud. Ook bij calamiteiten ben jij het aanspreekpunt en zorg je ervoor dat deze opgelost worden en bewaak je de voortgang en kwaliteit van deze oplossing.

Het team Bouw & Techniek zorgt samen met haar ingenieurs dagelijks voor het duurzaam beheer, onderhoud en energiemanagement van sociaal maatschappelijke accommodaties. Wij beloven samen met gemeenten dat de accommodaties binnen het verzorgingsgebied aansluiten op de wensen en behoefte van de klant en op de activiteiten die binnen de accommodaties plaatsvinden.
Natuurlijk kan dit alleen als de kennis van het team op peil is. In deze rol ben jij de technisch specialist en coach je de technisch medewerkers van onze accommodaties met hun dagelijkse werk. Samen zorgen we voor een hoge technische en kwalitatieve norm!

Kortom: een uitdagende functie waar inhoud, dienstverlening, techniek en procesvoering samenkomen.

Je profiel:
Om voor deze functie in aanmerking te komen heb je HBO+ werk- en denkniveau nodig en bij voorkeur een afgeronde opleiding op het gebied van werktuigbouwkunde, aangevuld met een HIT of een MIT opleiding. Je hebt vakinhoudelijke kennis van bouwfysica, duurzaamheid, kostencalculatie en installaties. Je bent bij voorkeur bekend met bedrijfsvoering van vergelijkbare organisaties en met coördineren van het bouwkundig en installatietechnisch onderhoudswerk.

Daarnaast ben je klantgericht, houd je van samenwerken en ben je flexibel. Met jouw kennis en kunde zorg je voor het optimaal functioneren van Sportfondsen en haar aangesloten ondernemingen. Vanzelfsprekend beschik je over vakinhoudelijke kennis, ben je resultaatgericht, ondernemend, kan je goed plannen en organiseren en kun je analytisch-conceptueel denken. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Snel en doortastend schakelen kenmerken jouw handelen! Affiniteit met sport en recreatie is een pré. Bij voorkeur woon je in de omgeving van Amsterdam.

Ons aanbod:
Sportfondsen is gewoon een leuk bedrijf om voor te werken, met een goede sfeer en met collega’s die samen met jou de schouders eronder willen zetten. Wij zijn een gedreven, mensgerichte organisatie waar geen dag hetzelfde is. Daarnaast bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een dertiende maand, een goede pensioenregeling en een leaseauto. Je bent veel onderweg of bij jouw accommodaties, je beschikt dan ook niet over een vaste werkplek op ons kantoor in Amsterdam. Het is noodzakelijk dat je over een thuiswerkplek beschikt. De informele sfeer binnen onze organisatie wordt gekenmerkt door een grote mate van betrokkenheid tussen de ondernemingen en medewerkers, onze no-nonsense mentaliteit en een resultaatgerichte aanpak.

Solliciteren:
Je kunt je interesse kenbaar maken door ons voor 9 maart 2018 een motivatiebrief en jouw CV te sturen via de knop hiernaast

De procedure:
Een telefonische voorselectie, referentiecheck, Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG), en een Persoonlijke Profielanalyse maken deel uit van onze selectieprocedure.
Wij verzoeken je alleen te solliciteren als je onze denkwijze deelt en voldoet aan de gestelde eisen.

Sportfondsen Nederland B.V.

Sportfondsen zet zich in voor een vitaal Nederland. Wij geloven in de kracht van bewegen. In de kracht van mentale uitdaging. En in het plezier om dat samen te doen. Met doelgerichte programma’s en accommodaties vanuit een gestroomlijnde organisatie werken wij samen met gemeenten, maatschappelijke organisaties en andere partners op het brede domein van beweging én welzijn.

Sportfondsen Groep is een private onderneming met een groepsomzet van circa € 120 miljoen. Met meer dan 3.000 medewerkers exploiteert Sportfondsen Groep, via een 100-tal ondernemingen, meer dan 550 voorzieningen zoals zwembaden, sporthallen, ijsbanen, multifunctionele sportcentra en sociaal-culturele centra. De adviseurs en specialisten van Sportfondsen Shared Services in Amsterdam begeleiden en ondersteunen deze voorzieningen op specifieke gebieden, zoals Bedrijfsvoering, Marketing & Communicatie, Human Resources Services, Financiële Diensten, Accountancy, ICT Services en Bouw & Techniek.
Voor meer informatie www.sportfondsen.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.Hellebrekers