Sportfondsen Lisse zoekt Toezichthouder

Werken in een sportieve en dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is ? Dan is de baan van toezichthouder / schoonmaker wellicht iets voor jou.

Je bent alert en verantwoordelijk en je vindt het leuk om met mensen te werken. Eén van je taken is actief toezicht houden. Hierbij speel je in op situaties die van invloed kunnen zijn op de veiligheid van onze bezoekers.
Je aarzelt niet om op te treden en in het geval van calamiteiten, ongevallen en incidenten weet je hoe te handelen. Daarnaast ben je niet bang om de handen uit de mouwen te steken, want ook schoonmaakwerkzaamheden behoren tot je takenpakket.

Samen met je andere collega’s zorg je ervoor dat de accommodatie er tiptop uitziet en dat bezoekers zich veilig en welkom voelen.
Je bent gastvrij, informeert en adviseert onze bezoekers en zorgt met jouw enthousiasme voor een goede sfeer.
Je deelt ons streven naar klanttevredenheid en service.

Geïnteresseerd?
Mail dan voor 21 januari je c.v. en motivatie naar e.vonstein@sportfondsen.nl

Locatie: Lisse
Provincie: Zuid-Holland
Dienstverband: Vast contract
Uren: 8-16 uur
Salarisindicatie: € 1.500,00 – € 2.000,00

Sportfondsen Lisse

Sportcentrum De Waterkanten is gelegen in het hart van de Bollenstreek. Naast een wedstrijd- en recreatiebad omvat het centrum ook een sporthal, twee gymzalen en een horecagelegenheid. Het sportcentrum is kleurrijk ingericht met, hoe kan het ook anders, een bollenthema. Een veelkleurig complex dat gemakkelijk bereikbaar is en waar je gratis kunt parkeren in de parkeergarage onder het gebouw. Het wedstrijdbad en het recreatieve gedeelte kunnen afzonderlijk van elkaar gebruikt worden. Dit maakt het mogelijk om het bad tijdens wedstrijden ook open te stellen voor recreatieve doeleinden. Naast zwemles, recreatief zwemmen en doelgroepactiviteiten worden er ook veel evenementen georganiseerd. Tevens is er een groot aanbod aan kinderfeestjes en is het sportaanbod continue in ontwikkeling.

Voor meer informatie www.sportfondsenlisse.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Variopool