Sportfondsen Leidschendam-Voorburg zoekt Zwemonderwijzer

Als zwemonderwijzer sta je garant voor het enthousiast en vakkundig verzorgen van zwemlessen en doelgroep-activiteiten. Je deelt ons streven naar gastvrijheid, service en professionalisme. Dagelijks ben je in contact met (ouders van) bezoekers om hen een sportieve dag te laten beleven. Daarnaast houdt je toezicht en zorg je voor een schone werkomgeving!

Je profiel
Om in aanmerking te komen voor deze uitdagende functie heb je een afgeronde beroepsopleiding allround zwemonderwijzer of de je bent er mee bezig. Met jouw goede communicatieve vaardigheden ben je een kei in het leggen en onderhouden van contacten! Het is voor jou geen probleem om in de avond- en weekenduren te werken. Daarnaast heb je een flexibele instelling.

Ons aanbod
Sportfondsen Leidschendam-Voorburg (zwembad de Fluit) is een heel geweldig zwembad om voor te werken! In een leuke sfeer met veel humor zetten wij, samen met jou, onze schouders er onder om de klus te klaren. Wij zijn een gedreven en mensgerichte organisatie waar het elke dag weer anders is. Daarnaast bieden wij een salaris conform cao Zwembaden en een goed pensioen. En er is ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en een zwemtest maken deel uit van onze sollicitatieprocedure.

Geïnteresseerd?
Mail dan voor 30 april je c.v. en motivatie naar t.kok@sportfondsen.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Locatie: Leidschendam
Provincie: Zuid-Holland
Dienstverband: Vast
Uren: 24-32 uur
Salarisindicatie: in overleg

Sportfondsen Leidschendam-Voorburg

Zwembad de Fluit is gelegen aan het Fluitpolderplein in Leidschendam. Tussen de wijken Prinsenhof en de Heuvel in. Jaarlijks trekken wij 80.000 bezoekers w.o. zwemlesklanten, recreanten. Ons team bestaat uit 20 personen.

Voor meer informatie www.zwembaddefluit.nl.