Sportfondsen Hellevoetsluis zoekt zwemonderwijzer

Als Zwemonderwijzer sta je garant voor het enthousiast en vakkundig verzorgen van zwemlessen en doelgroep activiteiten. Daarnaast houd je toezicht tijdens recreatief zwemmen. Je deelt ons streven naar klanttevredenheid, gastvrijheid en service. Alles voor tevreden bezoekers! Uiteraard is schoonmaken ook een onderdeel van de functie. Daarbij ga je oplossingsgericht te werk en fungeer je als aanspreekpunt voor de ouders en kinderen. Ben jij in staat om op professionele en enthousiaste manier onze bezoekers te leren zwemmen? Dan is dit echt iets voor jou!

Geïnteresseerd?
Stuur uw sollicitatie met CV per e-mail voor 12 februari naar:
Sportfondsen Hellevoetsluis
T.a.v. Ferdi de Jong
E-mail: zwembad.eendraght@sportfondsen.nl

Sportfondsen Hellevoetsluis

Sportfondsen Hellevoetsluis laat mensen van jong tot oud in beweging komen door middel van een groot aanbod aan zwemlessen, aquasporten, recreatief zwemmen, zaalsporten en buitensporten.
De exploitatie van het zwembad, 3 sporthallen en 7 gymzalen is in handen van Sportfondsen Hellevoetsluis BV. De sporthallen zijn in de eerste plaats bedoeld voor sportbeoefening. U kunt een sporthal ook huren voor bewegingsworkshops, particulier gebruik of commerciële doeleinden zoals een beurs of tentoonstelling. Het zwembad beschikt over een wedstrijdbad, een instructiebad een recreatiebad, een 71 meter lange glijbaan vol lichteffecten, een duikplank, een whirlpool, een zwemmersbar, zonnebanken, een peuterbadje, een stroomversnelling en diverse andere attractieve elementen.
Naast onze sportieve activiteiten kan er ook gebruik gemaakt worden van 2 vergaderruimtes, waarvan de grootste vergaderruimte ook verhuurd kan worden voor feesten en partijen. Tevens kunt u terecht in onze gezellige horeca voor een hapje en een drankje.
Voor meer informatie www.sportfondsenhellevoetsluis.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.