Sportfondsen Hellevoetsluis zoekt Zwemonderwijzer

Functie
Als Zwemonderwijzer sta je garant voor het enthousiast en vakkundig verzorgen van zwemlessen en doelgroep activiteiten. Daarnaast houd je toezicht tijdens recreatief zwemmen. Je deelt ons streven naar klanttevredenheid, gastvrijheid en service. Alles voor tevreden bezoekers! Uiteraard is schoonmaken ook een onderdeel van de functie. Daarbij ga je oplossingsgericht te werk en fungeer je als aanspreekpunt voor de ouders en kinderen. Ben jij in staat om op professionele en enthousiaste manier onze bezoekers te leren zwemmen? Dan is dit echt iets voor jou!

Je profiel
Je stopt veel energie in je werk, omdat je er veel voldoening uit wilt halen. Zo zit jij in elkaar! Je neemt verantwoordelijkheid en treedt daadkrachtig op bij ongewenste situaties. Je bent communicatief sterk, gastvrij en klantgericht. Jij weet de verschillende (ouders van) bezoekers tevreden te stellen, te enthousiasmeren en te motiveren. Werken in de weekenden en avonduren is voor jou geen probleem.

Ons aanbod
Sportfondsen is gewoon een leuk bedrijf om voor te werken, met een leuke sfeer en met collega’s die samen met jou de schouders er onder willen zetten. Wij zijn een gedreven, mensgerichte organisatie waar geen dag hetzelfde is. Daarnaast bieden wij salaris conform de cao Zwembaden en genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Geïnteresseerd?

Hebben we een match? Neem de sprong in het diepe want we willen alles van je weten! Van hoe jij hebt leren zwemmen tot waarom dit vak 100% op jouw lijf geschreven is.
Stuur vóór 20 januari 2019 je motivatie en CV naar f.dejong@sportfondsen.nl.

Een Verklaring Omtrent het Gedrag(VOG), referentiecheck en een zwemtest maken deel uit van onze selectieprocedure.
De eerste gespreksronde vindt plaats op maandag 28 januari 2019.

Locatie: Hellevoetsluis
Provincie: Zuid-Holland
Dienstverband: Tijdelijk
Uren: 32-40 uur
Salarisindicatie: in overleg

Sportfondsen Hellevoetsluis

Sportfondsen Hellevoetsluis B.V. is een onderdeel van De Sportfondsen Groep. De Sportfondsen Groep is een ondernemende en resultaatgerichte dienstverlener en een toonaangevende exploitant in de sport, welzijn- , recreatie- en cultuurbranche, met een duidelijke focus op maatschappelijke betrokkenheid.

Sportfondsen Hellevoetsluis B.V. verricht de exploitatie van sport- en recreatievoorzieningen binnen de gemeente Hellevoetsluis. Recreatiecentrum de Eendraght aan de Sportlaan 2 heeft een zwembad waarin zwemonderwijs en groepslessen worden verzorgd.

Voor meer informatie www.sportfondsenhellevoetsluis.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Pomaz