Sportfondsen De Sportwaard zoekt Zwemonderwijzer

Als Zwemonderwijzer sta je garant voor het enthousiast en vakkundig verzorgen van zwemlessen en eventueel doelgroep activiteiten. Daarnaast houd je toezicht tijdens recreatief zwemmen. Dit doe je in onze gloednieuwe sportaccommodatie, De Sportwaard in Zaltbommel, die in november 2021 open is gegaan. Je deelt ons streven naar klanttevredenheid, gastvrijheid en service. Alles voor tevreden bezoekers! Uiteraard is schoonmaken ook een onderdeel van de functie. Daarnaast ga je oplossingsgericht te werk en fungeer je als aanspreekpunt voor de ouders en kinderen. Ben jij in staat om op professionele en enthousiaste manier onze bezoekers te leren zwemmen? Dan is dit echt iets voor jou!

Om voor deze functie in aanmerking te komen heb je minimaal een afgeronde MBO opleiding niveau 2 richting allround zwemonderwijzer: eenheid 1, 2 en 3. Daarnaast ben je in het bezit van een EHBO-en BHV diploma, of bereid deze op korte termijn te behalen. Je stopt veel energie in je werk, omdat je er veel voldoening uit wilt halen. Zo zit jij in elkaar! Je neemt verantwoordelijkheid en treedt daadkrachtig op bij ongewenste situaties. Je bent communicatief sterk, gastvrij en klantgericht. Jij weet de verschillende (ouders van) bezoekers tevreden te stellen, te enthousiasmeren en te motiveren. Werken in de weekenden en avonduren is voor jou geen probleem.

Nog geen diploma’s maar wil je omscholen naar Zwemonderwijzer ook dan komen we graag met je in contact!

Wat wij jou bieden

Wij gaan samen voor de glimlach. Voor het plezier van jong en oud in onze accommodatie. We zorgen dat onze gasten fijn kunnen recreëren, kunnen leren zwemmen en vitaler worden. Jij geeft energie aan onze gasten en je krijgt er energie en plezier voor terug. Je doet het samen met je collega’s, in een prettige werkomgeving waarin we van elkaar kunnen en willen leren.

Sportfondsen is gewoon een leuk bedrijf om voor te werken, met een leuke sfeer en met collega’s die samen met jou de schouders er onder willen zetten. En dat is nodig, deze functie bedraagt (minimaal) 20 uur. Dus wil jij werken in een gloednieuwe accommodatie, schroom niet en neem contact met ons op. Wij zijn een gedreven, mensgerichte organisatie waar geen dag hetzelfde is. Daarnaast bieden wij salaris conform de cao Zwembaden en genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen!

Hebben we een match? Neem de sprong in het diepe want we willen alles van je weten! Van hoe jij hebt leren zwemmen tot waarom dit vak 100% op jouw lijf geschreven is. Reageer dan direct op deze vacature!

Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG), referentiecheck, en een zwemtest maken deel uit van onze selectieprocedure.

Geïnteresseerd?

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Locatie: Zaltbommel
Provincie: Gelderland
Dienstverband: Parttime
Uren: 24-32 uur
Salarisindicatie: Salaris in overleg

Sportfondsen De Sportwaard

Sportfondsen Zaltbommel omvat naast De Sportwaard nog 8 sporthallen in verschillende kernen binnen de Bommelerwaard. Ons team streeft voor een optimaal sportklimaat, elke dag opnieuw. Bezoekers kunnen bij ons terecht voor plezier, ontspanning en het verbeteren van hun sportprestaties.

Kijk voor meer informatie op www.oostelijkzwembad.nl


advertentie

Area H20