Sportcentrum Vondersweijde (Oldenzaal) zoekt Operationeel Manager

Het is een bijzonder dynamische functie waarbij communicatieve vaardigheden, flexibele planning en een oplossingsgerichte houding je dagelijkse rode draad zijn. Je bent in staat om maatschappelijke keuzes te maken terwijl je in control blijft als het gaat over de exploitatieafspraken. Jouw aansturing maakt dat jouw collega’s elke dag weer met plezier komen werken. Je zet de gast centraal en ziet waar de wensen en behoeften liggen. Je doet wat je belooft en je wilt verwachtingen overtreffen. Je geeft leiding aan een enthousiast team van vaste medewerkers en een aantal collega’s werkzaam in de flexibele schil. Je bent een zeer ervaren roostermaker. Je hebt ervaring in de begeleiding van stagiaires en weet deze effectief in te zetten. Wanneer een collega jouw begeleiding, coaching en hulp nodig heeft, kom jij meteen in actie. Je werkt aan een team dat oog heeft voor veiligheid, hygiëne en hospitality. Je bent een ervaren zwembadprofessional en daardoor in staat om inhoudelijk sturing te geven aan het zwemonderwijs, de toezichtsplannen, behoud van het keurmerk Veilig & Schoon en de AquaSporten. Hierbij geef je ruimte aan je team om zelfstandig beslissingen te nemen. Je hebt ervaring met contacten met (sport)vrijwilligers. Je weet hoe je verenigingen betrekt bij de exploitatie van een sportcentrum. Sportcentrum Vondersweijde is 7 dagen per week open. Je deelt je werkzaamheden zo in dat je weet wat er wanneer speelt en wat nodig is voor succes.

Hoe ziet het team eruit?
Je geeft direct leiding aan ongeveer 13 FTE vaste collega’s en daarbij diverse vakantie- en oproepkrachten en stagiaires. Je werkt samen met de medewerkers van het sociaal werkproject. Je legt verantwoording af aan de directeur-bestuurder en bent volwaardig onderdeel van het managementteam. Dit bestaat uit de manager, de directeur-bestuurder en de controller.

Wij vragen:

  • Een relevantie opleiding op minimaal MBO-4 niveau
  • Hbo werk- en denkniveau
  • 100% gastgerichtheid
  • Maatschappelijk ondernemerschap.
  • Inspirerend en coachend leiderschap.
  • Iemand die relevante data analyseert en door vertaalt naar tactische en operationele keuzes. Een partner in het MT met belangrijke input.
  • Een opleiding waardoor je het uitvoerende team kunt versterken bij onder andere toezicht of zwemonderwijs.
  • Veel ervaring als roostermaker in een dynamisch bedrijf.
  • Bij voorkeur ervaring met ReCreateX.
  • Een collega met een heldere aanpak; duidelijke (schriftelijke) rapportages, advisering en visie op (werk)processen in een sportbedrijf.

Ons aanbod
Je kunt rekenen op een boeiende functie binnen een dynamische organisatie. Sport Oldenzaal B.V. wordt jouw nieuwe werkgever. Het salaris hangt af van je opleiding en ervaring. De functie is ingedeeld in functieschaal 9 conform de CAO zwembaden. Bij goed functioneren is op termijn een doorgroei naar schaal 10 een optie. We bieden een overeenkomst voor één jaar. Bij goed functioneren wordt dit zeker een vast dienstverband.

Geïnteresseerd?
Mail dan voor 30 september je c.v. en motivatie naar manager@vondersweijde.nl

Vragen?
Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Shelly Jambor, huidig Manager Sportcentrum Vondersweijde, op 06 203 72 543.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Locatie: Oldenzaal
Provincie: Overijssel
Dienstverband: Vast
Uren: 32-40 uur
Salarisindicatie: in overleg

Sport Oldenzaal

Sportcentrum Vondersweijde Werken in het grootste centrum voor sport, welzijn, recreatie & gezondheid in de glimlach van Twente…Oldenzaal. Wie wil dat nu niet? Sportcentrum Vondersweijde is de sportieve huiskamer van Oldenzaal. Hier voelen de bezoekers zich welkom en komen ze graag terug. De bezoekers komen voor persoonlijke doelen, uiteenlopend van topsport tot revalidatie, maar ook voor ontmoeting, sociale interactie en een bruisend verenigingsleven. Sportcentrum Vondersweijde bestaat uit meerdere zwembaden, een sporthal, commerciële ruimtes en een horecavoorziening. Daarnaast biedt Vondersweijde onderdak aan een groot sociaal-maatschappelijk werkproject en een commercieel fitnesscentrum. Sportcentrum Vondersweijde is onderdeel van Sport Oldenzaal B.V. en heeft de gemeente Oldenzaal als enige aandeelhouder. Op dit moment wordt er druk gewerkt aan een ingrijpend plan voor revitalisatie van de accommodatie.

Voor meer informatie www.vondersweijde.nl.
EasySwim Peuter Survival