10 oktober ZwembadBranche Dag

Sportcentrum Vondersweijde zoekt Allround zwemonderwijzer

Het sportcentrum zal op korte termijn gemoderniseerd worden en is nu al een leuke plek om te werken! Ben jij een professional in het zwembad en heb jij ervaring als Allround zwemonderwijzer? Pak dan deze mooie kans!

Functie:

Je geeft zwemles aan kinderen vanaf 4 jaar. De reguliere groepen bestaan uit maximaal 10 kinderen, dus veel individuele aandacht voor alle kinderen. Zijn er aandachtspunten bespreek je dit samen met de (dag) coördinator. Je differentieert waar nodig en daagt elk kind uit het beste uit zichzelf te halen. Uiteindelijk zorg je dat elk kind met een glimlach de zwemles verlaat! Je geeft ook les aan verschillende doelgroepen van jong tot oud met afwisselende lesprogramma’s, houdt toezicht en zorg je ervoor dat het bad er op en top uitziet.

Hoe ziet het team eruit?
Ons team bestaat uit ongeveer 15 FTE vaste collega’s en daarbij diverse vakantie- en oproepkrachten en stagiaires. Je werkt samen met een gedreven team die met veel plezier naar het werk gaan!

Wij vragen

  • Een opleiding Allround Zwemonderwijzer/ Cios aantekening zwemmen
  • In het bezit van een geldig EHBO-diploma
  • Ruime ervaring met doelgroepen (geven van diverse aquasporten, baby-, peuterzwemmen en medische doelgroepen)
  • Minimaal MBO werk- en denkniveau
  • Representatief, proactief, klantvriendelijk, leergierig, collegiaal en daadkrachtig
  • Flexibele inzetbaar, ook in het weekend is een pré

Ons aanbod

Je kunt rekenen op een boeiende functie binnen een dynamische organisatie. Sport Oldenzaal B.V. wordt jouw nieuwe werkgever. Het salaris hangt af van je opleiding en ervaring. De functie is ingedeeld in functieschaal 6 conform de CAO zwembaden. We bieden een overeenkomst voor één jaar. Bij goed functioneren wordt dit zeker verlengd.

  • Een gevarieerde baan in een sportieve omgeving
  • Een gezellige leervolle zwemomgeving waarbij ruimte voor persoonlijke ontwikkeling is
  • Startdatum in overleg, bij voorkeur zo snel mogelijk

Geïnteresseerd?

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Locatie: Oldenzaal
Provincie: Overijssel
Dienstverband: Parttime
Uren: 24-32 uur
Salaris: € 2.000 – € 2.500

Sportcentrum Vondersweijde

Werken in het grootste centrum voor sport, welzijn, recreatie & gezondheid in de glimlach van Twente… Oldenzaal. Wie wil dat nu niet? Sportcentrum Vondersweijde is de sportieve huiskamer van Oldenzaal. Hier voelen de bezoekers zich welkom en komen ze graag terug. De bezoekers komen voor persoonlijke doelen, uiteenlopend van topsport tot revalidatie, maar ook voor ontmoeting, sociale interactie en een bruisend verenigingsleven. Sportcentrum Vondersweijde bestaat uit meerdere zwembaden, een sporthal, commerciële ruimten en een horecavoorziening. Daarnaast biedt Vondersweijde onderdak aan een groot sociaal-maatschappelijk werkproject en fysiotherapie. Sportcentrum Vondersweijde is onderdeel van Sport Oldenzaal B.V. en heeft de gemeente Oldenzaal als enige aandeelhouder.

Kijk voor meer informatie op www.vondersweijde.nl


advertentie

Aquatickets