Sportcentrum Vondersweijde (Oldenzaal) zoekt Teamcoördinator zwembad

Sport Oldenzaal B.V. zoekt een Teamcoördinator Zwembad 38 uur bij Sportcentrum Vondersweijde.

Er is groenlicht vanuit de gemeente Oldenzaal om sportcentrum Vondersweijde te revitaliseren. Het sportcentrum zal op korte termijn gemoderniseerd worden en is nu al een leuke plek om te werken! Ben jij een professional in het zwembad en heb jij ervaring met HR en coaching? Pak dan deze mooie kans!

Wat bieden wij jou

  • Een gevarieerde baan in een sportieve omgeving
  • Een gezellige leervolle sportomgeving waarbij ruimte voor persoonlijke ontwikkeling is
  • Startdatum in overleg, bij voorkeur zo snel mogelijk

Functie
Je draagt zorg voor een optimaal balans tussen medewerkers en opgestelde bedrijfsprocessen. Coördineert de kwantiteit en kwaliteit van de uitgevoerde werkprocessen en draagt zorg voor de personele planning. Daarnaast verricht je aanvullende communicatieve en administratieve werkzaamheden behorend tot de verschillende afdelingen en draagt bij in de naleving van de voorschriften en het voorkomen van onzorgvuldigheden aan medewerkers en gasten die zouden kunnen leiden tot kwaliteitsverlies. Je bent de belangrijkste schakel tussen medewerkers en management. Het aansturen, coachen en begeleiden van medewerkers en het tijdig signaleren en voorkomen van ongemotiveerde of onder gekwalificeerde medewerkers maakt een belangrijk deel uit van de functie.

Hoe ziet het team eruit?
Ons team bestaat uit ongeveer 15 FTE vaste collega’s en daarbij diverse vakantie- en oproepkrachten en stagiaires. Je werkt samen met een gedreven team die met veel plezier naar het werk gaan!

Wij vragen

  • Een relevante opleiding op minimaal MBO-4, HBO werk- en denkniveau
  • Een sportopleiding/ Cios aantekening zwemmen
  • Leidinggevende ervaring
  • Schriftelijke en digitale vaardigheden
  • In het bezit van een geldig EHBO-diploma
  • Representatief, proactief, klantvriendelijk, leergierig, collegiaal en daadkrachtig
  • Flexibele inzetbaar, ook in het weekend

Ons aanbod
Je kunt rekenen op een boeiende functie binnen een dynamische organisatie. Sport Oldenzaal B.V. wordt jouw nieuwe werkgever. Het salaris hangt af van je opleiding en ervaring. De functie is ingedeeld in functieschaal 8 conform de CAO zwembaden. We bieden een overeenkomst voor één jaar en bij goed functioneren wordt dit zeker verlengd.

Interesse?
Wil je meer informatie over deze functie en/ of reageren neem dan contact op met Carmen van den Berg, manager Sportcentrum Vondersweijde. Graag lezen we in je sollicitatie wie je bent en waarom jij bij ons past. We ontvangen uiterlijk 22 augustus 2021 je motivatie en CV. Wij kijken ernaar uit om je te ontmoeten. Je hoort uiterlijk 24 augustus van ons of je wordt uitgenodigd voor een gesprek. De eerste gesprekken zijn donderdag 26 augustus en vrijdag 27 augustus 2021.

Geïnteresseerd?
Mail dan voor 22 augustus je c.v. en motivatie naar c.vandenberg@vondersweijde.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Locatie: Oldenzaal
Provincie: Overijssel
Dienstverband: Vast
Uren: 32-40 uur
Salarisindicatie: € 2.500 – € 3.500

Sport Oldenzaal BV

Werken in het grootste centrum voor sport, welzijn, recreatie & gezondheid in de glimlach van Twente…Oldenzaal. Wie wil dat nu niet? Sportcentrum Vondersweijde is de sportieve huiskamer van Oldenzaal. Hier voelen de bezoekers zich welkom en komen ze graag terug. De bezoekers komen voor persoonlijke doelen, uiteenlopend van topsport tot revalidatie, maar ook voor ontmoeting, sociale interactie en een bruisend verenigingsleven.

Sportcentrum Vondersweijde bestaat uit meerdere zwembaden, een sporthal, commerciële ruimtes en een horecavoorziening. Daarnaast biedt Vondersweijde onderdak aan een groot sociaal-maatschappelijk werkproject en een commercieel fitnesscentrum. Sportcentrum Vondersweijde is onderdeel van Sport Oldenzaal B.V. en heeft de gemeente Oldenzaal als enige aandeelhouder.

Voor meer informatie www.vondersweijde.nl.