Sportcentrum De Zandzee zoekt Zwemonderwijzer

Als zwemonderwijzer ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van zwemlessen. Je bent communicatief vaardig en mag graag in teamverband werken. Je bent flexibel inzetbaar en vindt het geen probleem om in de avonduren of weekenden te werken. Daarnaast heb jij een diploma als zwemonderwijzer en reddend zwemmen. Ook ben je in het bezit van een geldig BHV en EHBO diploma.

  • Communicatief vaardig;
  • Flexibel inzetbaar;
  • In bezit van een diploma zwemonderwijzer en reddend zwemmen voor
  • zwembaden;
  • Een geldig BHV en EHBO-diploma met aantekening reanimatie.

Dit ga je doen

Je gaat lesgeven aan verschillende doelgroepen. Van jong tot oud, van “al een beetje kunnen zwemmen” tot “best wel bang voor water”. In die lessen steek je veel energie. Dit is jouw vak. Je bent er goed in en je hebt er plezier in. Dat plezier gun je je gasten ook. Je houdt overzicht en neemt de verantwoordelijkheid om alles in goede banen te laten lopen. Je zorgt samen met jouw collega’s voor een gastvrije omgeving, een fijne service en dus voor tevreden klanten. Je denkt mee over afwisseling in het lesprogramma, zodat we nog meer bezoekers plezier bezorgen én een zinvolle zwemles geven. Je voert onze commerciële zwemactiviteiten uit, je houdt toezicht en je zorgt dat het bad er op en top uitziet. Het is jouw werkplek en je bent er trots op!

Dit geeft jou plezier

Mensen die trots zijn dat ze eindelijk kunnen zwemmen, die fitter worden en plezier hebben in wat ze doen. Die enthousiast worden van jouw lessen en het plezier dat jij erin legt. Jij bent de vrouw of man die lesgeeft met een lach. Wij gaan samen voor de glimlach. Voor het plezier van jong en oud in onze accommodatie. We zorgen dat onze gasten fijn kunnen recreëren, kunnen leren zwemmen en vitaler worden. Jij geeft energie aan onze gasten en je krijgt er energie en plezier voor terug. Je doet het samen met je collega’s, in een prettige werkomgeving waarin we van elkaar kunnen en willen leren.

  • Jij vindt het leuk om leerzame lessen en activiteiten samen te stellen.
  • Je kunt goed met anderen overweg; je legt en onderhoudt makkelijk
  • contacten.
  • Diversiteit in werktijden (door de weeks en in het weekend) passen bij jouw ritme.

Je krijgt een salaris dat past bij de CAO Zwembaden. We overleggen graag met je wat betreft jouw voorkeuren in werktijden.

Als onderdeel van de sollicitatieprocedure vragen we je uiteraard om een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Geïnteresseerd?

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Locatie: Bussum
Provincie: Noord-Holland
Dienstverband: Vast
Uren: 32-40 uur
Salarisindicatie: Salaris in overleg

Sportcentrum De Zandzee

Centraal gelegen in het Gooi, aan de rand van Bussum, zijn wij een ideale sportlocatie. Wij zijn meer dan een zwembad! Een prachtig zwembad weliswaar, met verschillende baden, een 1m en 3m springplank, een glijbaan, stoomcabines, een whirlpool en een wildwaterkreek. Ons zwemaanbod is veelzijdig: Aquasporten, seniorenfit, recreatief zwemmen, banen zwemmen en elke vrijdagavond aqua disco voor de jeugd. We ontvangen iedere dag tientallen gasten die hier komen om plezier te hebben, zich te ontspannen, te leren zwemmen of vitaal te blijven. We werken samen als 1 team en dat doen we met veel plezier

Kijk voor meer informatie op www.dezandzee.nl


advertentie