Sportbedrijf Zaanstad zoekt Zwemonderwijzers

Als Zwemonderwijzer sta je garant voor het enthousiast en vakkundig verzorgen van zwemlessen en als senior Zwemonderwijzer ook doelgroep activiteiten. Je deelt ons streven naar klanttevredenheid, gastvrijheid en service. Alles voor tevreden bezoekers! Je hebt dagelijks contact met de (ouders van) bezoekers en zorgt voor sportieve ontspanning. Daarnaast geef je uitvoering aan commerciële (zwem)activiteiten, houd je toezicht en zorg je voor een schone werkomgeving. Je gaat oplossingsgericht te werk en je vindt het leuk om mee te denken over nieuwe producten en diensten.

Functie eisen
Om in aanmerking te komen voor deze functie heb je minimaal een afgeronde MBO-opleiding niveau 3 richting Zwemonderwijzer: eenheden 1, 2 en 3. Daarnaast beschik je over een EHBO diploma. Je stopt veel energie in je werk, omdat je er veel voldoening uit wilt halen. Je neemt verantwoordelijkheid en treedt daadkrachtig op bij ongewenste situaties.

Dankzij jouw goede communicatieve vaardigheden ben je sterk in het leggen en onderhouden van contacten. Het is voor jou geen probleem om in de weekenden en avonduren te werken. Daarnaast ben je flexibel en ben je in staat om het programma aan te passen aan de activiteit en doelgroep.

Aanbod
Sportbedrijf Zaanstad is een dynamisch en sportief bedrijf om voor te werken, met een leuke sfeer en met collega’s die samen met jou de schouders er onder willen zetten. Wij zijn een gedreven, mensgerichte organisatie waar geen dag hetzelfde is. Daarnaast bieden wij salaris conform de CAO Zwembaden schaal 4 (sr. schaal 5) en mogelijkheden tot vaste uren in de toekomst.

Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) maakt deel uit van de selectieprocedure.

Geïnteresseerd?
Mail dan voor 18 oktober je c.v. en motivatie naar m.pelser@sportbedrijfzaanstad.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Locatie: Zaanstad
Provincie: Noord-Holland
Dienstverband: Vast
Uren: 8-16 uur
Salarisindicatie: in overleg

Sportbedrijf Zaanstad

Sportbedrijf Zaanstad is een maatschappelijk betrokken en innovatieve exploitant van sportaccommodaties in de gemeente Zaanstad. Het Sportbedrijf exploiteert drie (multifunctionele) zwembaden, sporthallen, gymzalen en is verantwoordelijk voor Sportstimulering in de gemeente Zaanstad. We zijn een organisatie volop in beweging.

Voor meer informatie www.sportbedrijfzaanstad.nl.