Sportbedrijf Zaanstad zoekt Coördinator zwemlessen, doelgroep activiteiten en aqua sport

In de functie van Coördinator bij Zwembad Zaangolf ben jij de ‘meewerkend voorman/vrouw’. Naast het zelfstandig geven van zwemlessen coördineer je in overleg met de Teamleider (een gedeelte van) de zwemlessen en bent medeverantwoordelijk voor het reilen en zeilen tijdens het afzwemmen. Je bent het aanspreekpunt voor je team en de bezoekers en je hebt een belangrijke voorbeeldrol. Je signaleert problemen en draagt oplossingen aan. Daarnaast geef je zelfstandig de diverse doelgroep activiteiten en Aqua Sporten en coördineer je deze waarbij je vakinhoudelijk ondersteuning geeft aan de overige medewerkers. Je coacht ze en adviseert hen bij de uitvoering van de werkzaamheden. Je signaleert knelpunten en zorgt voor een optimale communicatiestroom. Je houdt de ontwikkelingen binnen de markt ten behoeve van activiteiten goed in de gaten en kan hier op anticiperen zodat de lessen optimaal bezet zijn en blijven. Je werkt nauw samen met de Teamleider en vervangt deze bij afwezigheid.

Functieprofiel

Voor deze functie beschik je minimaal over een MBO niveau 3 diploma.  Kennis van en ervaring met zwemlessen en verschillende doelgroepen is een vereiste. Je bent:

  • communicatief sterk
  • organisatorisch sterk
  • ruime ervaring als Senior Zwemonderwijzer
  • klantgericht
  • secuur in administratie en gewend te werken met Microsoft Office

Je vindt het leuk om mee te denken over nieuwe mogelijkheden. Je hebt een signalerende blik waardoor je kunt inspelen op de verhoudingen binnen het team. Kortom, je bent een enthousiast persoon die graag een stapje extra zet!

Ons aanbod

Een uitdagende en zelfstandige functie binnen een dynamisch SportbedrijfAfhankelijk van opleiding en ervaring wordt een salaris geboden conform de CAO Zwembaden (schaal 6 op fulltime basis).

Geïnteresseerd?

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Locatie: Koog aan de Zaan
Provincie: Noord-Holland
Dienstverband: Parttime
Uren: 24-32 uur
Salarisindicatie: Salaris in overleg

Sportbedrijf Zaanstad

Sportbedrijf Zaanstad faciliteert, activeert en stimuleert de sportieve Zaankanter. Naast de exploitatie van de zwembaden, sporthallen en gymzalen in de Zaanstreek, houdt de stichting zich ook bezig met brede school activiteiten. Het doel van Sportbedrijf Zaanstad is alle inwoners in Zaanstad met plezier te laten bewegen. Door middel van een breed palet van activiteiten en evenementen zet de afdeling sportstimulering de Zaankanters in beweging. In samenwerking met Gemeente Zaanstad is Sportbedrijf Zaanstad ook verantwoordelijk voor de uitvoering van het gemeentelijk sportbeleid.

Kijk voor meer informatie op www.sportbedrijfzaanstad.nl


advertentie

Hellebrekers