Sportbedrijf Rotterdam zoekt Zwemonderwijzers

Als zwemonderwijzer sta je garant voor het enthousiast en vakkundig verzorgen van zwemlessen en doelgroep-activiteiten. Daarnaast houd je toezicht tijdens recreatief zwemmen. Je deelt ons streven naar een optimale klanttevredenheid, gastvrijheid en service. Wij doen alles voor tevreden bezoekers! Uiteraard is schoonmaken ook een onderdeel van de functie. Daarbij ga je oplossingsgericht te werk en fungeer je als aanspreekpunt voor de ouders en kinderen. Ben jij in staat om op professionele en enthousiaste manier onze bezoekers te leren zwemmen? Dan zijn wij bij jou aan het juiste adres!

Je kunt uiteraard jouw voorkeur uitspreken voor een locatie die jou aanspreekt en als dat mogelijk is werk je daar ook. Uiteraard kan je ook de andere teams versterken doordat je ook op andere locaties ingezet kan worden als je daar als collega nodig bent. Zo houden we het werk afwisselend, leren we van elkaar en kunnen we flexibel zijn als het nodig is.

Wij vragen

  • Een diploma op MBO niveau, Richting Zwemonderwijzer met modules 1, 2 & 3;
  • EHBO & BHV diploma en je kunt een AED bedienen;
  • Certificaat zwemmend redden voor Lifeguard- of zwembaden;
  • Representatieve/ sportieve houding;
  • Een flexibele instelling, en is dus ook welwillend om op onze andere locaties te werken;
  • Goede communicatieve vaardigheden;

We bieden

We bieden een uitdagende en zelfstandige functie in een dynamische organisatie met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Verder kun je bij ons rekenen op een jaarcontract met bij goed functioneren uitzicht op een vast contract. De functie is vastgesteld op SK 6 conform cao Vermo. Inschaling vind plaats op basis van kennis en ervaring.

We hebben zoveel fulltime (36 uur) als parttime mogelijkheden. Werk je liever in een oproepovereenkomst bijv icm je studie, ook dat kan!

Geïnteresseerd?
Reageer dan voor 17 oktober via onderstaande knop

Vragen?
Neem dan contact op met Romana Bosklopper op 06-834 908 36.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Locatie: Rotterdam
Provincie: Zuid-Holland
Dienstverband: Vast
Uren: 32-40 uur
Salarisindicatie: in overleg

Sportbedrijf Rotterdam

Wij exploiteren, onderhouden en ondersteunen sportlocaties door heel de stad. Van gymzalen en sporthallen tot atletiekbanen, hockeyvelden en zwembaden. We zorgen dat zij alles krijgen wat ze nodig hebben, zodat zij op hun beurt weer alles kunnen bieden wat sporters en verenigingen nodig hebben. Zo zorgen we ervoor dat elke Rotterdammer altijd vlakbij een goede, schone en veilige sportlocatie woont.

Voor meer informatie www.sportbedrijfrotterdam.nl.

Splash Software