Sportbedrijf Rotterdam zoekt zwemonderwijzers

Wil jij werken bij het grootste Sportbedrijf van Nederland? Sportbedrijf Rotterdam zoekt zwemonderwijzers.

Als zwemonderwijzer sta je garant voor het enthousiast en vakkundig verzorgen van zwemlessen en doelgroep-activiteiten. Daarnaast houd je toezicht tijdens recreatief zwemmen. Je deelt ons streven naar een optimale klanttevredenheid, gastvrijheid en service. Wij doen alles voor tevreden bezoekers! Uiteraard is schoonmaken ook een onderdeel van de functie. Daarbij ga je oplossingsgericht te werk en fungeer je als aanspreekpunt voor de ouders en kinderen. Ben jij in staat om op professionele en enthousiaste manier onze bezoekers te leren zwemmen? Dan zijn wij bij jou aan het juiste adres!

Je kunt uiteraard jouw voorkeur uitspreken voor een locatie die jou aanspreekt en als dat mogelijk is werk je daar ook. Uiteraard kan je ook de andere teams versterken doordat je ook op andere locaties ingezet kan worden als je daar als collega nodig bent. Zo houden we het werk afwisselend, leren we van elkaar en kunnen we flexibel zijn als het nodig is.

Wij vragen

  • Een diploma op MBO niveau 4, Richting Zwemonderwijzer met modules 1, 2 & 3;
  • EHBO & BHV diploma en je kunt een AED bedienen;
  • Certificaat zwemmend redden voor Lifeguard- of zwembaden;
  • Representatieve/ sportieve houding;
  • Een flexibele instelling, en is dus ook welwillend om op onze andere locaties te werken;
  • Goede communicatieve vaardigheden;

We bieden

We bieden een uitdagende en zelfstandige functie in een dynamische organisatie met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Verder kun je bij ons rekenen op een jaarcontract met bij goed functioneren uitzicht op een vast contract. De functie is vastgesteld op SK 6 conform cao Vermo. Inschaling vind plaats op basis van kennis en ervaring.

We hebben zoveel fulltime (36 uur) als parttime mogelijkheden. Werk je liever in een oproepovereenkomt bijvoorbeeld in combinatie met je studie, ook dat kan!

Geïnteresseerd?

Reageer dan voor 12 juli op deze vacature via onderstaande knop.

Vragen?

Neem dan contact op met Elise van Vreugde, Locatiemanager Zwemcentrum Rotterdam, tel: 06 – 22 94 20 00.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Locatie: Rotterdam
Provincie: Zuid-Holland
Dienstverband: Vast
Uren: 32-40 uur
Salarisindicatie: in overleg

Sportbedrijf Rotterdam

Ons doel is heel simpel: heel Rotterdam aan het sporten krijgen. Daarom geven we iedereen die wil gaan sporten, een sport wil aanbieden, of een sportief evenement wil organiseren, een plek waar ze dit het beste kunnen doen. Dus of je nu gewoon fitter wilt worden, een plek zoekt waar je samen met je vrienden kunt trainen, of een nieuwe accommodatie zoekt voor je sportvereniging; bij Sportbedrijf Rotterdam vinden je sportambities een thuis.

Voor meer informatie www.sportbedrijfrotterdam.nl.

Pomaz