Sportbedrijf Rotterdam zoekt Zwemonderwijzer voor Zwemcentrum

Als zwemonderwijzer sta je garant voor het enthousiast en vakkundig verzorgen van zwemlessen en doelgroep-activiteiten. Daarnaast houd je toezicht tijdens recreatief zwemmen. Je deelt ons streven naar een optimale klanttevredenheid, gastvrijheid en service. Wij doen alles voor tevreden bezoekers! Uiteraard is schoonmaken ook een onderdeel van de functie. Daarbij ga je oplossingsgericht te werk en fungeer je als aanspreekpunt voor de ouders en kinderen. Ben jij in staat om op professionele en enthousiaste manier onze bezoekers te leren zwemmen? Dan zijn wij bij jou aan het juiste adres!

We vragen.
De Zwemonderwijzer die we zoeken heeft:

  • Een diploma op MBO niveau 4, Richting Zwemonderwijzer met modules 1, 2 & 3;
  • EHBO & BHV diploma en je kunt een AED bedienen;
  • Certificaat zwemmend redden voor Lifeguard- of zwembaden;
  • Representatieve/ sportieve houding;
  • Een flexibele instelling, en is dus ook welwillend om op onze andere locaties te werken wanneer dit verlangd wordt;
  • Goede communicatieve vaardigheden;

We bieden.
We bieden een uitdagende en zelfstandige functie in een dynamische organisatie met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Verder kun je bij ons rekenen op een jaarcontract met bij goed functioneren uitzicht op een vast contract. De functie is vastgesteld op SK 6 conform cao Vermo. Inschaling vind plaats op basis van kennis en ervaring.

Geïnteresseerd?
Reageer dan voor 17 maart  via onderstaande knop

Vragen?
Neem dan contact op met, Nicos Vlachos, Locatiemanager, tel: 06 – 53 53 44 26.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Locatie: Rotterdam
Provincie: Zuid-Holland
Dienstverband: Vast
Uren: 24-32 uur
Salarisindicatie: in overleg

Sportbedrijf Rotterdam

Sportbedrijf Rotterdam beheert en exploiteert in opdracht van de gemeente alle sportlocaties in Rotterdam. “Rotterdammers met plezier aan het bewegen krijgen én houden”, dat is onze missie. Sport en beweging geven mensen energie en een positief gevoel. Als medewerker van Sportbedrijf Rotterdam inspireer je elke Rotterdammer om te gaan sporten en bewegen. We zorgen voor toegankelijke, schone en veilige sportvoorzieningen. We bieden samen met de Rotterdamse sportaanbieders programmering en producten aan, waardoor mensen graag in beweging komen en blijven. We zijn klantgericht, ondernemend, innovatief en professioneel. Hoe beter wij sporters begrijpen, hoe beter we hen kunnen bedienen. Het Sportbedrijf is onderverdeeld vier productgroepen: binnensport, buitensport, zwembaden en sportprogrammering.

Voor meer informatie www.sportbedrijfrotterdam.nl.