Sportbedrijf Rotterdam zoekt Zwemonderwijzer

Als zwemonderwijzer sta je garant voor het enthousiast en vakkundig verzorgen van zwemlessen en doelgroep-activiteiten. Daarnaast houd je toezicht tijdens recreatief zwemmen. Je deelt ons streven naar een optimale klanttevredenheid, gastvrijheid en service. Wij doen alles voor tevreden bezoekers! Uiteraard is schoonmaken ook een onderdeel van de functie. Daarbij ga je oplossingsgericht te werk en fungeer je als aanspreekpunt voor de ouders en kinderen. Ben jij in staat om op professionele en enthousiaste manier onze bezoekers te leren zwemmen? Dan zijn wij bij jou aan het juiste adres!

Je kunt uiteraard jouw voorkeur uitspreken voor een locatie die jou aanspreekt en als dat mogelijk is werk je daar ook. Uiteraard kan je ook de andere teams versterken doordat je ook op andere locaties ingezet kan worden als je daar als collega nodig bent. Zo houden we het werk afwisselend, leren we van elkaar en kunnen we flexibel zijn als het nodig is.

Wij vragen

  • Een diploma op MBO niveau 4, Richting Zwemonderwijzer met modules 1, 2 & 3;
  • EHBO & BHV diploma en je kunt een AED bedienen;
  • Certificaat zwemmend redden voor Lifeguard- of zwembaden;
  • Representatieve/ sportieve houding;
  • Een flexibele instelling, en is dus ook welwillend om op onze andere locaties te werken wanneer dit verlangd wordt;
  • Goede communicatieve vaardigheden.

We bieden
We bieden een uitdagende en zelfstandige functie in een dynamische organisatie met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Verder kun je bij ons rekenen op een jaarcontract met bij goed functioneren uitzicht op een vast contract. De functie is vastgesteld op SK 6 conform cao Vermo. Inschaling vind plaats op basis van kennis en ervaring.

We hebben zoveel fulltime (36 uur) als parttime mogelijkheden. Werk je liever in een oproepovereenkomt bijvoorbeeld in combinatie met je studie, ook dat kan!

Geïnteresseerd?
Reageer dan voor 27 september via onderstaande knop

Vragen?
Neem dan contact op met Elise van Vreugde, Locatiemanager Zwemcentrum Rotterdam, 06-22942000.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Locatie: Rotterdam
Provincie: Zuid-Holland
Dienstverband: Vast
Uren: 32-40 uur
Salarisindicatie: in overleg

Sportbedrijf Rotterdam

Sportbedrijf Rotterdam beheert en exploiteert in opdracht van de gemeente alle sportlocaties in Rotterdam. “Rotterdammers met plezier aan het bewegen krijgen én houden”, dat is onze missie. Sport en beweging geven mensen energie en een positief gevoel. Als medewerker van Sportbedrijf Rotterdam inspireer je elke Rotterdammer om te gaan sporten en bewegen. We zorgen voor toegankelijke, schone en veilige sportvoorzieningen. We bieden samen met de Rotterdamse sportaanbieders programmering en producten aan, waardoor mensen graag in beweging komen en blijven. We zijn klantgericht, ondernemend, innovatief en professioneel. Hoe beter wij sporters begrijpen, hoe beter we hen kunnen bedienen. Het Sportbedrijf is onderverdeeld vier productgroepen: binnensport, buitensport, zwembaden en sportprogrammering.

Sportbedrijf Rotterdam exploiteert tien zwembadaccommodaties. Enkele accommodaties zijn gecombineerd met andere voorzieningen zoals een sporthal of squashbaan. De uitdaging ligt in het optimaal benutten van de faciliteiten. Dit betekent dat op creatieve en innovatieve wijze naar mogelijkheden wordt gezocht om de bezettingsgraad van de voorzieningen verder te verhogen. We willen een speelveld waarbinnen het aanbod steeds beter aansluit bij de behoeften van onze klanten, zodat bezoekersaantallen stijgen en meer mensen een beweeg-/sportbeleving ervaren. Belangrijk is dat de voorzieningen beter op de kaart komen te staan.

Voor meer informatie www.sportbedrijfrotterdam.nl.
RBI Corrosion