Sportbedrijf Rotterdam zoekt Zwemonderwijzer

Als zwemonderwijzer sta je garant voor het enthousiast en vakkundig verzorgen van zwemlessen en doelgroep-activiteiten. Daarnaast houd je toezicht tijdens recreatief zwemmen. Je deelt ons streven naar een optimale klanttevredenheid, gastvrijheid en service. Wij doen alles voor tevreden bezoekers! Uiteraard is schoonmaken ook een onderdeel van de functie. Daarbij ga je oplossingsgericht te werk en fungeer je als aanspreekpunt voor de ouders en kinderen. Ben jij in staat om op professionele en enthousiaste manier onze bezoekers te leren zwemmen? Dan zijn wij bij jou aan het juiste adres!

Wij vragen

  • Een diploma op MBO niveau 4, Richting Zwemonderwijzer met modules 1, 2 & 3;
  • EHBO & BHV diploma en je kunt een AED bedienen;
  • Lifeguard- of zwemmend redden certificaat;
  • Representatieve/ sportieve houding;
  • Een flexibele instelling;
  • Goede communicatieve vaardigheden;

We bieden

We bieden een uitdagende en zelfstandige functie in een dynamische organisatie met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Verder kun je bij ons rekenen op een jaarcontract. De functie is vastgesteld op SK 6 conform cao Vermo (maximaal € 2.729,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband). Inschaling vind plaats op basis van kennis en ervaring.

Geïnteresseerd?
Reageer dan voor 27 oktober via onderstaande knop

Heb je vragen over de functie?
Neem dan contact op met, Jack Toutenburg, Locatiemanager, tel: 06-23302768

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Locatie: Rotterdam
Provincie: Zuid-Holland
Dienstverband: Vast
Uren: 24-32 uur
Salarisindicatie: in overleg

Sportbedrijf Rotterdam

De gemeentelijke sportvoorzieningen en sportprogrammering zijn verzelfstandigd. Sportbedrijf Rotterdam is op 1 januari 2018 officieel van start gegaan. Rotterdammers met plezier aan het bewegen krijgen én houden. Dat is de missie van Sportbedrijf Rotterdam. Sport en beweging geven mensen energie en een positief gevoel. Het zorgt er ook voor dat je je verbonden en meer thuis voelt in je omgeving. Die ervaring willen we aan zoveel mogelijk Rotterdammers én bezoekers meegeven. Als collega van Sportbedrijf Rotterdam inspireer je elke Rotterdammer om te gaan sporten en bewegen. We zorgen voor toegankelijke, schone en veilige sportvoorzieningen. We bieden samen met de Rotterdamse sportaanbieders programmering en producten aan, waardoor mensen graag in beweging komen en blijven. We zijn klantgericht, ondernemend, innovatief en professioneel. Hoe beter wij sporters begrijpen, hoe beter we hen kunnen bedienen. Door ons te verplaatsen in de (potentiële) bezoekers en huurders, kunnen we klantgericht te werk gaan.

Voor meer informatie www.sportbedrijfrotterdam.nl.