Sportbedrijf Rotterdam zoekt Locatiemanager Zwembaden

De locatiemanager is verantwoordelijk voor de dagelijkse bedrijfsvoering. De Locatiemanager is het gezicht en aanspreekpunt van het zwembad, zowel intern als extern. Hij/Zij is verantwoordelijk voor de klantcontacten, relatiebeheer en uitbreiding van het netwerk en samenwerkingsverbanden. Een zwembad moet voldoen aan een groot aantal regels en wetten die de veiligheid van de bezoekers moet waarborgen. De ontwikkelingen en risico’s worden door de locatiemanager in kaart gebracht, gemonitord en geëvalueerd. De manager stuurt een team aan van receptiemedewerkers, zwemonderwijzers en schoonmakers. Leidinggeven wordt op een inspirerende manier gedaan: in staat zich in de medewerkers te verplaatsen, hen te motiveren, problemen op te lossen en ondertussen overzicht te behouden. De locatiemanager legt rechtstreeks verantwoording af aan de productmanager Zwembaden van Sportbedrijf Rotterdam en maakt deel uit van de afdeling zwembaden.

De belangrijkste taken:

  • Aansturen van de medewerkers en zwemonderwijzers;
  • Onderhouden van contacten met gebruikers en verenigingen;
  • Verantwoordelijk voor de exploitatie van het zwembad;
  • Je de wensen en de behoeften van de klant onderzoekt en de doelstellingen hierop afstemt;
  • Uniformiteit en samenwerking met collega zwembaden

Wij zoeken een ondernemende locatiemanager met visie die het een uitdaging vindt om binnen de kaders een zwembad te runnen in al zijn facetten. Naast een klantgerichte en flexibele instelling, ben je ook stressbestendig en omgevingsbewust. Je bent in staat om op verschillende niveaus te communiceren en samen te werken. Daarnaast heb je een natuurlijke overtuigingskracht.

Geïnteresseerd?
Reageer dan voor 27 januari op deze vacature via onderstaande knop

Locatie: Rotterdam
Provincie: Zuid-Holland
Dienstverband: Vast contract
Uren: 32-40 uur
Salarisindicatie: in overleg

Sportbedrijf Rotterdam

De gemeentelijke sportvoorzieningen en sportprogrammering zijn verzelfstandigd. Sportbedrijf Rotterdam is op 1 januari 2018 officieel van start gegaan. Rotterdammers met plezier aan het bewegen krijgen én houden. Dat is de missie van Sportbedrijf Rotterdam. Sport en beweging geven mensen energie en een positief gevoel. Het zorgt er ook voor dat je je verbonden en meer thuis voelt in je omgeving. Die ervaring willen we aan zoveel mogelijk Rotterdammers én bezoekers meegeven. Als collega van Sportbedrijf Rotterdam inspireer je elke Rotterdammer om te gaan sporten en bewegen. We zorgen voor toegankelijke, schone en veilige sportvoorzieningen. We bieden samen met de Rotterdamse sportaanbieders programmering en producten aan, waardoor mensen graag in beweging komen en blijven. We zijn klantgericht, ondernemend, innovatief en professioneel. Hoe beter wij sporters begrijpen, hoe beter we hen kunnen bedienen. Door ons te verplaatsen in de (potentiële) bezoekers en huurders, kunnen we klantgericht te werk gaan.

Voor meer informatie www.sportbedrijfrotterdam.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Variopool