Sportbedrijf Rotterdam zoekt Locatiemanager

De locatie manager stuurt een team aan van receptiemedewerkers, zwemonderwijzers en schoonmakers. Leidinggeven wordt op een inspirerende manier gedaan: in staat zich in de medewerkers te verplaatsen, hen te motiveren, problemen op te lossen en ondertussen overzicht te behouden. De locatie manager legt rechtstreeks verantwoording af aan de productmanager Zwembaden van Sportbedrijf Rotterdam en maakt deel uit van de afdeling zwembaden.

De functie Locatiemanager

De locatie manager is verantwoordelijk voor de dagelijkse bedrijfsvoering. Daarnaast is de manager het gezicht en aanspreekpunt van het zwembad, zowel intern als extern. Hij/Zij is verantwoordelijk voor de klantcontacten, relatiebeheer en uitbreiding van het netwerk en samenwerkingsverbanden. Een zwembad moet voldoen aan een groot aantal regels en wetten die de veiligheid van de bezoekers moet waarborgen. De ontwikkelingen en risico’s worden door de locatie manager in kaart gebracht, gemonitord en geëvalueerd.

De belangrijkste taken:

 • Aansturen van de medewerkers en zwemonderwijzers;
 • Onderhouden van contacten met gebruikers en verenigingen;
 • Verantwoordelijk voor de exploitatie van het zwembad;
 • Je de wensen en de behoeften van de klant onderzoekt en de doelstellingen hierop afstemt;
 • Uniformiteit en samenwerking met collega zwembaden

Wij zoeken een ondernemende locatie manager met visie die het een uitdaging vindt om binnen de kaders een zwembad te runnen in al zijn facetten. Naast een klantgerichte en flexibele instelling, ben je ook stressbestendig en omgevingsbewust. Je bent in staat om op verschillende niveaus te communiceren en samen te werken. Daarnaast heb je een natuurlijke overtuigingskracht.

We vragen

 • HBO denk- en werkniveau;
 • Kennis van relevante wet- en regelgeving, normen op het gebied van zwembadaccommodaties;
 • Affiniteit met sport, bewegen en recreatie
 • Ervaring als leidinggevende en meerjarige ervaring in een soortgelijke omgeving;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • De overige competenties die je hebt zijn: resultaatgericht werken, samenwerken, klantgerichtheid, zelfstandig en planmatig werken;

We bieden

We bieden een uitdagende en zelfstandige functie in een dynamische organisatie met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. De functie is vastgesteld op FSK 9 (maximaal € 4.048,- bruto o.b.v. 36 uur per week) conform cao Vermo. Inschaling zal plaats vinden op basis van kennis en ervaring.

Geïnteresseerd?
Reageer dan voor 17 oktober via onderstaande knop

Vragen?
Neem dan contact op met Jack Toutenburg, Locatie manager, tel: 06 – 23 30 27 68.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Locatie: Rotterdam
Provincie: Zuid-Holland
Dienstverband: Vast
Uren: 32-40 uur
Salarisindicatie: in overleg

Sportbedrijf Rotterdam

Wij exploiteren, onderhouden en ondersteunen sportlocaties door heel de stad. Van gymzalen en sporthallen tot atletiekbanen, hockeyvelden en zwembaden. We zorgen dat zij alles krijgen wat ze nodig hebben, zodat zij op hun beurt weer alles kunnen bieden wat sporters en verenigingen nodig hebben. Zo zorgen we ervoor dat elke Rotterdammer altijd vlakbij een goede, schone en veilige sportlocatie woont.

Voor meer informatie www.sportbedrijfrotterdam.nl.