Sportbedrijf Rheden zoekt Hoofd Zwemzaken

Je bent eerste aanspreekpunt voor het nieuwe Biljoenbad en openluchtbad De Hangmat. Je bent verantwoordelijk voor de functionele aansturing van de medewerkers van de zwembaden. Het Biljoenbad is deels gefinancierd vanuit zorggelden (WMO). Vanuit die optiek dient invulling te worden gegeven aan de verbinding tussen zorg en water.
Het is jouw taak dit in de komende jaren verder uit te bouwen waarbij met name de verbinding tussen Biljoenbad en eerstelijns zorgaanbieders moet worden versterkt. Het mede opstellen van werkprotocollen, het team inwerken, openingsactiviteiten organiseren en het aanbieden van een aantrekkelijk programma voor zwemmers geeft je energie.
Je valt direct onder de aansturing van de teammanager Sportbedrijf.
De gemeente Rheden wil dat medewerkers meer verantwoordelijkheid nemen. We zoeken daarom een coachend leider die de bereidheid heeft (deel)taken bij medewerkers te beleggen en durft te delegeren. Daarnaast denk je mee over de te volgen koers en adviseer je de teammanager Sportbedrijf hierin. Ga jij samen met ons team de uitdaging aan een succes te maken van het nieuwe Biljoenbad? Dit nieuwe bad is eind 2020 gereed.

Geïnteresseerd?
Reageer dan voor 31 juli via onderstaande knop.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Locatie: Rheden
Provincie: Gelderland
Dienstverband: Vast
Uren: 32-40 uur
Salarisindicatie: €2.500 – € 3.500

Sportbedrijf Rheden

Sportbedrijf Rheden is een verzelfstandigde afdeling binnen de gemeente Rheden. Sportbedrijf Rheden stimuleert zoveel mogelijk inwoners van de gemeente Rheden om sportief en recreatief in beweging te komen en te blijven. Voor het Sportbedrijf is het startpunt moderne, veilige en schone sportvoorzieningen te beheren en om aantrekkelijke verantwoorde (sportieve) activiteiten aan te bieden. Het Sportbedrijf is koploper in sport, bewegen en recreatie en beheert en exploiteert de meeste sportaccommodaties in de gemeente Rheden.

Voor meer informatie www.sportbedrijfrheden.nl.
Variopool