Sportbedrijf Raalte zoekt Zwemonderwijzer

Heb jij passie voor het geven van zweminstructie aan allerlei activiteitengroepen? Ben jij een professional, creatief en werk je graag in een enthousiast team? Dan zoeken we jou!

Als Sportbedrijf Raalte willen we zoveel mogelijk mensen veilig, verantwoord en gezond laten zwemmen in ons zwembad Tijenraan in Raalte en openluchtzwembad de Tippe in Heino. In beide baden werken 16 zwemonderwijzers en een aantal oproepkrachten. Ons aanbod van zwemlessen, schoolzwemmen en allerlei activiteitengroepen is groot. Wekelijks verzorgen we ruim 120 lessen voor ca. 800 volwassen leden en 600 kinderen.

We werken volgens het zwemABC en met de meeste activiteitengroepen werken we op muziek. Op gezette tijden in de week is er recreatief zwemmen. Toezicht houden is een onderdeel van de functie, evenals schoonmaakklussen. Eén keer in de maand organiseren we diplomazwemmen en ook discozwemmen staat maandelijks op zaterdag op het programma. Voor de vele activiteitengroepen hebben verschillende zwemonderwijzers een extra taak en verantwoordelijkheid, zgn. aandachtsveldfunctionarissen.

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een representatieve en proactieve collega, in bezit van een relevante opleiding. We vragen een flexibele inzet. Werken in het weekend hoort er ook bij binnen een vooraf vastgesteld rooster, mogelijk met twee avonddiensten op doordeweekse dagen.
Je bent enthousiast, gastgericht, je hebt voldoende vakkennis en inzicht op het gebied van wat er op de werkvloer gebeurt en je wilt samen met het team ‘in beweging blijven’.

Wat bieden wij?
Wij bieden een honorering in schaal 5 met een maximum van € 2.738,- bruto per maand op basis van een fulltime functie binnen de Cao Vermo.

Geïnteresseerd?
Mail dan voor 7 oktober je c.v. en motivatie naar vacature@sportbedrijfraalte.nl

Vragen?
Neem dan contact op met Joke Derksen, teamleider zwembaden Sportbedrijf (0572 760 600)

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Locatie: Raalte
Provincie: Overijssel
Dienstverband: Vast
Uren: 24-32 uur
Salarisindicatie: € 2.500 – € 3.500

Sportbedrijf Raalte

Als Sportbedrijf Raalte gaan wij voor een gezond, vitaal en sociaal leven voor iedereen door samen sportief en actief te zijn. Wij stimuleren een gezonde leefstijl door het aanbieden van sport- en beweegprogramma’s. Hiermee prikkelen we jong en oud om in beweging te komen en grenzen te verleggen. Samen sporten voor iedereen en op elk niveau maken wij mogelijk in een veilige omgeving en moderne sportaccommodaties.

Sportcentrum Tijenraan is daarbij onze standplaats en uitvalsbasis voor veel activiteiten die in de gehele gemeente Raalte plaatsvinden in diverse sportaccommodaties, variërend van bijvoorbeeld buitenzwembad de Tippe in Heino, tot sportvelden en spel- en gymzalen.

Als Sportbedrijf willen we de kennispartner op het gebied van sport, bewegen en leefstijlverbetering zijn. Dat doen we door een actieve en verbindende rol te spelen in het ontwikkelen van gezamenlijke programma’s met onderwijs, (sport)verenigingen, zorginstellingen, maatschappelijke organisaties, bedrijven en de gemeente. Met ruim 40 sportieve collega’s werken we daar elke dag hard aan om dat samen mogelijk te maken.

Voor meer informatie www.sportbedrijfraalte.nl.
Pomaz