Sportbedrijf Raalte zoekt Teamleider Facilitaire Zaken

Voor ons Sportbedrijf zijn wij, in verband met zwangerschapsverlof, voor de periode september 2019 – januari 2020, op zoek naar een Teamleider Facilitaire zaken

Als teamleider ben jij de spil binnen onze organisatie die ervoor zorgt dat binnen de accommodaties die wij exploiteren alles op facilitair gebied op rolletjes loopt. Samen met collega’s coördineer jij de gang van zaken op het gebied van huisvesting, beheer, veiligheid, onderhoud en verhuur van onze binnen- en buitensportaccommodaties.

In de dagelijkse praktijk betekent dit dat je:

  • leiding geeft aan de collega’s die het beheer en onderhoud uitvoeren in sportcentrum Tijenraan en de andere locaties die wij exploiteren;
  • het Sportbedrijf vertegenwoordigt in externe overlegstructuren over het gebruik, beheer en onderhoud met o.a. gemeente (eigenaar) en (onder)aannemers;
  • de inspectieplanningen en het meerjarenonderhoud monitort;
  • de inkoop regelt en het contractbeheer voert;
  • de afspraken met leveranciers over schoonmaak en ICT maakt en bewaakt
  • de verhuur aanstuurt en overleg voert met verenigingen over gebruik, planning, bezetting en verhuur;
  • toeziet op het naleven van regel- en wetgeving voor de veiligheid van (de gebruikers van en onze medewerkers in) de zwembaden, gebouwen en terreinen.

Als teamleider ben je tevens lid van het MT en denk je mee in alle aspecten van ons werk om samen Raalte in beweging te krijgen.

Wie zoeken wij?
We zoeken een enthousiaste collega met een relevante afgeronde HBO opleiding (facilitair, bedrijfskunde). Je hebt relevante werkervaring opgedaan als projectleider c.q. leidinggevende in een facilitaire omgeving. Je weet wat het betekent om (sport)accommodaties te beheren, de betrokken stakeholders te managen en de achterliggende organisatie te faciliteren. Uiteraard heb je iets met sport en inherent daaraan ben jij ook bereid op flexibele tijden te werken.

Wat bieden wij?
Wij bieden een honorering in schaal 10 met een maximum van € 4.225,- bruto per maand op basis van een fulltime functie binnen de Cao Vermo. Het betreft een tijdelijke aanstelling voor de periode september 2019 – januari 2020.

Geïnteresseerd?
Mail dan voor 17 juli je c.v. en motivatie naar vacature@sportbedrijfraalte.nl

Vragen?
Voor vragen kun je contact opnemen met Henry Bronkhorst, directeur Sportbedrijf op telefoonnummer 06-43976170

Locatie: Raalte
Provincie: Overijssel
Dienstverband: Tijdelijk
Uren: 16-24 uur
Salarisindicatie: € 3.500 – € 5.000

Sportbedrijf Raalte

Sportcentrum Tijenraan is in 2018 nieuw geopend en is onze standplaats en uitvalsbasis voor veel activiteiten die in de diverse sportaccommodaties in de gehele gemeente Raalte plaatsvinden, variërend van bijvoorbeeld buitenzwembad de Tippe in Heino tot sportvelden en spel- en gymzalen.  Tijenraan beschikt naast een binnenzwembad over twee moderne sporthallen, beachvelden, diverse vergaderzalen en een aantrekkelijke horecagelegenheid. Naast individuele sporters, onderwijsinstellingen en sportverenigingen richten wij ons daarbij ook op groepen en bedrijven.

Als Sportbedrijf willen we de kennispartner op het gebied van sport, bewegen en leefstijlverbetering zijn. Dit doen we door een actieve en verbindende rol te spelen in het ontwikkelen van gezamenlijke programma’s met onderwijs, (sport)verenigingen, eerstelijns zorg, maatschappelijke organisaties, bedrijven en de gemeente. Met ruim 40 sportieve collega’s werken we daar elke dag hard aan om dat samen mogelijk te maken.

Voor meer informatie www.sportbedrijfraalte.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Pomaz