Sportbedrijf Lelystad zoekt Teamleider Zwembaden

Waar werk je aan?
Samen met jouw collega teamleider Zwembaden ben je verantwoordelijk voor een spetterend, afwisselend en aantrekkelijk activiteitenprogramma in de vijf zwembaden in Sportcentrum De Koploper. Daarnaast bewaak je de procedures, de uitvoering en de kwaliteit van de veiligheid, hygiëne en schoonmaak in de zwembaden. Dit doe je natuurlijk niet alleen! Je hebt een bad vol collega’s, bestaande uit ruim 50 vaste krachten en oproepkrachten, met allemaal hun eigen kwaliteit, taken en verantwoordelijkheden. Jij coacht en stimuleert hen om het beste uit zichzelf te halen voor onze bezoekers. Samen met jouw team draag jij bij aan het doel van het Sportbedrijf: de Lelystadse inwoner stimuleren om in beweging te komen en te blijven!

Hoe doe je dat?

 • Je verplaatst je in de doelgroepen en ontwikkelt en/of organiseert aantrekkelijke activiteiten of evenementen voor onze inwoners die een sportieve en spetterende dag willen beleven.
 • Je coacht en faciliteert het team medewerkers Zwembaden om hun activiteiten, zoals het geven van zwem- of aquasportlessen, optimaal te laten uitvoeren.
 • Samen met de manager Exploitatie Sportaccommodaties hou je de bezoekersaantallen, de kwaliteit van het lesgeven, de schoonmaak en hygiëne nauw in de gaten om de (jaar)doelstellingen te behalen.

Wat vinden wij belangrijk?
Samen met jouw collega teamleider Zwembaden ben je de voortrekker en inspirator om met het team het verschil te maken voor onze klanten. Je zet de teamleden op een enthousiaste en positieve wijze in hun kracht. Je inspireert en coacht de medewerkers op verantwoordelijkheden en taken.

Daarnaast heb jij:

 • aantoonbare ervaring in het aansturen van teams;
 • bij voorkeur kennis van de sportsector en in het bijzonder de zwembadbranche;
 • mbo werk- en denkniveau;
 • een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift;
 • een mentaliteit die verder gaat dan 9 tot 5.

Om in het team Zwembaden te passen en om ons te helpen een sprong voorwaarts te maken, ben jij:

 • communicatief sterk en sociaal vaardig;
 • klantgericht en empathisch;
 • nauwkeurig en accuraat;
 • sportief en enthousiast.

Een diploma EHBO of BHV is een pre.

Wat krijg je bij ons?
Naast een bad vol leuke collega’s krijg je wekelijks echte arbeidsvitaminen van ons en mag je gratis sporten. De functie valt in salarisschaal 8 van de cao Vermo. Wij bieden een aanstelling voor de duur van een jaar, met mogelijkheid tot verlenging.

Geïnteresseerd?
Mail dan voor 12 januari je c.v. en motivatie naar t.beks@sportbedrijf.nl

Vragen?
Bel dan met Titus Mennen, interim-manager Zwembaden, 06 543 48 960

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Locatie: Lelystad
Provincie: Flevoland
Dienstverband: Tijdelijk
Uren: 32-40 uur
Salarisindicatie: in overleg

Sportbedrijf Lelystad

Sportbedrijf Lelystad stimuleert de inwoners van Lelystad in beweging te komen en te blijven. Voor het Sportbedrijf is het startpunt moderne, veilige en belevenisvolle sportvoorzieningen beheren en aantrekkelijke verantwoorde (sportieve) activiteiten aanbieden die matchen bij de behoeften van de inwoners van Lelystad. Het Sportbedrijf is Koploper in sport, bewegen en vitaliteit en is eigenaar van de meeste sportaccommodaties in Lelystad.

Voor meer informatie www.sportbedrijf.nl.
Variodeck