Sportbedrijf Lelystad zoekt Manager Exploitatie Sportaccommodaties

Waar werk je aan?
De impact en kracht van sport en bewegen is groot. Het op een effectieve wijze exploiteren van de verschillende sportaccommodaties van het Sportbedrijf is hierbij van groot belang. Jij zorgt voor een optimale bezetting van onze sportaccommodaties met een op de Lelystadse inwoner afgestemd sport- en beweegaanbod. Maar je stapt ook uit de vertrouwde sportwereld om een nieuw aanbod of product te ontwikkelen en te implementeren. Natuurlijk doe je dit niet alleen. Samen met vier teamleiders en een bad vol collega’s duik je samen in het diepe om de gestelde afdelingsdoelen te behalen. Met jouw team draag jij bij aan het doel van het Sportbedrijf: de Lelystadse inwoner stimuleren om in beweging te komen en te blijven!

Hoe doe je dat?

 • Je ontwikkelt en implementeert beleid om tot een effectieve en rendabele exploitatie te komen van onze eigen sportaccommodaties.
 • Samen met jouw team, bestaande uit twee teamleiders Zwembaden, een teamleider Klantenservice en een teamleider Horeca, zorg je dat alle medewerkers Zwembaden, Klantenservice en Horeca met plezier en energie werken.
 • Je zorgt voor proactieve en betrokken medewerkers. Ze weten wat ze aan je hebben, welke taken en verantwoordelijkheden zij hebben en wat zij moeten doen om de afdelingsresultaten te behalen.
 • Bij jou zijn de woorden samen en werken onlosmakelijk met elkaar verbonden. Je werkt samen met jouw team en de teamleider Sport & Bewegen. Ook win je advies in bij onze coördinator PR & Marketing, kijk je met onze accountmanager (Commerciële) Partnerships naar derde geldstromen en vertaalt de medewerker Communicatie jouw product of dienst in spetterende woorden en beelden naar de Lelystadse inwoner.

Wat vinden wij belangrijk?
Je bent ondernemend en resultaatgericht en gaat geen enkele uitdaging uit de weg. Je weet cijfers en resultaten in één oogopslag te lezen en daar direct actie op te nemen. Trends en ontwikkelingen hou je nauwlettend in de gaten om snel in te springen op wensen en behoeften van de Lelystadse inwoner. Je hebt een scherpe en kritische blik op de interne en externe wereld. Met jouw positieve en inspirerende wijze van communiceren weet jij het beste uit de teams te halen.

Daarnaast heb jij:

 • aantoonbare ervaring in het aansturen van teams;
 • kennis en ervaring met personeelsbeleid en financieel management;
 • kennis van de sportsector en de zwembadbranche;
 • hbo werk- en denkniveau (bij voorkeur met een bedrijfskundige achtergrond);
 • een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord en geschrift;
 • een mentaliteit die verder gaat dan van 9 tot 5.

Om in ons team te passen en om met onze organisatie de sprong voorwaarts te maken, ben jij:

 • communicatief sterk en sociaal vaardig;
 • analytisch en oplossingsgericht;
 • sportief en enthousiast.

Geïnteresseerd?
Mail dan voor 10 november je c.v. en motivatie naar t.beks@sportbedrijf.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Locatie: Lelystad
Provincie: Flevoland
Dienstverband: Tijdelijk
Uren: 32-40 uur
Salarisindicatie: € 3.500 – € 5.000

Sportbedrijf Lelystad

Sportbedrijf Lelystad stimuleert de inwoners van Lelystad om in beweging te komen en te blijven. Voor het Sportbedrijf is het startpunt moderne, veilige en belevenisvolle sportvoorzieningen beheren en aantrekkelijke, verantwoorde (sportieve) activiteiten aanbieden die matchen bij de behoeften van de inwoners van Lelystad. Het Sportbedrijf is Koploper in sport, bewegen en vitaliteit en is eigenaar van de meeste sportaccommodaties in Lelystad.

Voor meer informatie www.sportbedrijf.nl.
Recreatie Vakbeurs