Sportbedrijf Kaag & Braassem zoekt Zwemonderwijzer

Ben jij die enthousiaste en betrokken zwemonderwijzer die zwemlessen en zwemactiviteiten bij ons gezellige Sportbedrijf wil komen geven? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ons Sportbedrijf staat voor een vitaal Kaag & Braassem. Met elkaar werken wij aan een gezonde leefstijl. Dit doen wij door het exploiteren en beheren van (sport)accommodaties. Wij organiseren, stimuleren en faciliteren activiteiten in onze accommodaties en daarbuiten. Samen met onze partners zijn wij hét kennis- en regiecentrum op het gebied van sport, bewegen en ontmoeten.

Wat ga je doen?

Je zorgt in de eerste plaats voor een enthousiaste en vakkundige invulling van de zwemlessen en zorgt dat de administratie rond de zwemlessen op orde is. Daarnaast houdt je toezicht bij het banen- en vrijzwemmen en zorg je voor een schone werkomgeving.

Heb je ervaring met het geven van doelgroep activiteiten, dan is dat een pré. Doelgroep activiteiten zijn bijvoorbeeld het geven van aquasportlessen en ouder- en kindlessen. Je bent daarbij in staat om het programma aan te passen aan de activiteit en doelgroep.

Wat vragen we van jou?

  • Je hebt een gecertificeerd diploma als zwemonderwijzer of bent bereid deze te volgen.
  • Heb je ervaring met het geven van zwemles in diep water (Easy Swim), dan is dat een pré.
  • Je hebt affiniteit met het geven van instructie aan diverse doelgroepen, zoals aquasport en/of ouder- en kindzwemmen. Eventueel ben je bereid om hier trainingen voor te volgen (indien je geen diploma hebt).
  • Je bent in het bezit van het BHV , EHBO- en reanimatiediploma of bent bereid deze certificaten intern te behalen.
  • Je beschikt over goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden.
  • Je bent sterk in het leggen en onderhouden van contacten.
  • Je wordt blij van samenwerken en hecht net als wij veel waarde aan teamgevoel.
  • Je bent flexibel inzetbaar en bent bereid om (vast) in een weekendrooster te werken.

Wat bieden wij?

Een veelzijdige functie met een breed takenpakket, flexibele werktijden en een grote mate van zelfstandigheid bij een ambitieuze, informele organisatie.

Geïnteresseerd?

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Locatie: Roelofarendsveen
Provincie: Zuid-Holland
Dienstverband: Parttime
Uren: 16-24 uur
Salarisindicatie: Salaris in overleg

Sportbedrijf Kaag en Braassem

Sportbedrijf Kaag & Braassem is exploitant van sportaccommodaties in de gemeente Kaag & Braassem. Sportbedrijf K&B exploiteert en beheert sportcomplex De Tweesprong, sportzaal Kaskade, sportzaal De Meerkant en sportcomplex Het Spant. Tevens verzorgt het sportbedrijf in de zomermaanden het badpersoneel van zwembad De Kleine Oase in Leimuiden.

Voor meer informatie: www.sportbedrijfkaagenbraassem.nl


advertentie

Area H20