Sportbedrijf Drachten zoekt Allround Zweminstructeur

Sportbedrijf Drachten exploiteert Zwemcentrum De Welle en binnen- & buiten accommodaties met het doel om sportactiviteiten aan te bieden en gezond gedrag te stimuleren. Binnen een goed draaiend en hecht team van professionals verzorg je zwemlessen volgens de richtlijnen van het NRZ. De vorderingen houd je bij in het leerlingvolgsysteem, je onderhoudt contacten met ouders, leerkrachten en verzorgers. Je toont initiatief en zorgt dat alles rondom je zwemlessen in orde is. Daarnaast kun je doelgroep activiteiten verzorgen en houd je toezicht op de veiligheid van onze gasten. Je hebt een flexibele instelling en bent bereid om ook in de weekenden te werken.

Heb jij:

  • Een geldig diploma zwemonderwijzer
  • Een geldig BHV en EHBO-diploma met aantekening reanimatie of de bereidheid deze te halen
  • Reddend zwemmen voor zwembaden

Ben jij:

  • Communicatief vaardig
  • Gastvrij en klantvriendelijk
  • Een teamspeler
  • Flexibel in werktijden

Geïnteresseerd?
Mail dan voor 20 oktober je c.v. en motivatie naar m.bardis@sportbedrijf-drachten.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Locatie: Drachten
Provincie: Fryslân
Dienstverband: Tijdelijk
Uren: 24-32 uur
Salarisindicatie: in overleg

Sportbedrijf Drachten

Sport & bewegen is leuk, gezond en goed voor lichaam en geest. Stimuleren van gezond gedrag bij alle inwoners van gemeente Smallingerland door Sport en Bewegen is onze missie. Door te inspireren en te innoveren maken wij sport en bewegen leuk, vernieuwend en aantrekkelijk. De accommodaties die onderdeel uitmaken van Sportbedrijf Drachten zijn o.a. Zwemcentrum De Welle, Sportcentrum Drachten en de meest moderne gymzaal ter wereld: iSpace Sports in Opeinde!

Sport & bewegen moet voor iedereen toegankelijk zijn. Sportbedrijf Drachten biedt een breed scala aan sport- en beweegactiviteiten en evenementen. Van zwemsporten tot klimmen en van wandelen tot een high tech gymles; voor ieder wat wils! Sportbedrijf Drachten biedt professionele ondersteuning aan onderwijs en verenigingen en wij verhuren en beheren sportaccommodaties en de bijbehorende materialen.

Voor meer informatie www.sportbedrijf-drachten.nl.