Sport-ID zoekt Technisch medewerker

Sport ID beheert ruim 1850 kubieke meter zwembadwater en meer dan 4000 meters aan sportvloer. Dat vraagt om beheer en onderhoud. Wij zijn op zoek naar een technisch medewerker voor het beheer en onderhoud aan de verschillende sportlocaties zodat onze bezoekers veilig kunnen sporten of een duik kunnen nemen in ons zwembad. Wij bieden een unieke baan. Wij zijn op zoek naar de technische medewerker die samen met de collega’s van de technische dienst zorgt voor hele en veilige sport- en recreatieaccommodaties. Herken jij jezelf?

Met jouw technische kennis en ervaring zorg jij voor het optimaal functioneren van de gecombineerde technische apparatuur van zowel de zwembaden als sporthallen en gymzalen. Jij gaat de beheersystemen, klimaattechniek en technische installaties optimaal inregelen. Verder verhelp je (complexe) verstoringen aan de installaties en hou je zicht op onderhoud aan de installaties door derden (bijvoorbeeld leveranciers), zoals het beheer en onderhoudsplan het voorschrijft, volgens de geldende richtlijnen. Wil jij met ons mee? Solliciteer dan!

Wat zijn jouw taken?

 • Je onderhoudt de technische installaties van het zwembad en sportaccommodaties
 • Je zorgt voor het schoonste water- en de beste luchtkwaliteit
 • Je registreert en logt gegevens, zoals energieverbruik, in het programma Check
 • Je lost verstoringen op en neemt deel aan de storingsdiensten
 • Je repareert kleine gebreken aan de inventaris en het sportspelmateriaal

Wat vragen we van jou?

 • Je hebt een afgeronde technische opleiding en ruime ervaring in installatie- en elektrotechniek
 • Je hebt kennis van zwembadtechniek en waterbehandeling
 • Je beschikt over een VCA-diploma
 • Je woont bij voorkeur in de omgeving van Doetinchem
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B-E
 • Je bent in het bezit van een EHBO-BHV diploma of vindt het geen probleem deze te halen

Wat bieden wij?

Je komt terecht binnen een team van specialisten in een snelgroeiende organisatie. In eerste instantie betreft het een functie voor een jaar met de intentie het dienstverband, bij goed functioneren te verlengen. Afhankelijk van opleiding en ervaring bieden wij een passend salaris (conform CAO WIZZ).

Geïnteresseerd?

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Locatie: Doetinchem
Provincie: Gelderland
Dienstverband: Vast
Uren: 32-40 uur
Salarisindicatie: In overleg

Sport-ID

Sport-ID – het sportbedrijf van de gemeente Doetinchem – ondersteunt de sportverenigingen en de individuele sporters in deze gemeente. Sport-ID ontwikkelt activiteiten en programma’s die sport, bewegen, welzijn en een gezonde leefstijl van de inwoners stimuleren. Daarnaast verzorgen we het beheer en de exploitatie van zwembad Rozengaarde (inclusief SkyZone) en de gemeentelijke sporthallen en gymnastieklokalen.

Voor meer informatie: www.sport-id.nl
Hellebrekers