Spetterclub Tiel zoekt Zwemonderwijzer

Ben jij ervaren en/of heel leergierig? Wil je graag met heel veel plezier naar je werk gaan én van je werk thuiskomen? Heb jij een kinderhart, maar kan je ook goed overweg met hun ouders? Ben jij ondernemend en is zwemmen jouw grootste passie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?
Spetterclub Tiel is een jonge en snelgroeiende organisatie. Wij staan voor “goed leren zwemmen op een leuke manier” en geven onze zwemlessen in het nieuwe zwembad Van der Valk Aqua Vita in Tiel. Spetterclub Tiel kenmerkt zich door een open cultuur en een dynamische werkomgeving. Dagelijks werken wij aan het verbeteren van ons concept, waar al onze medewerkers hun steentje aan bijdragen. Wij zijn ontzettend ambitieus en hebben passie voor wat we doen.

Wat bieden wij jou?
Wij bieden jou een leuke werkomgeving met gezellige collega’s. Kwaliteit en plezier zijn niet alleen de speerpunten in onze lessen, ook voor onze werknemers staat dit voorop. Bij Spetterclub Tiel is er niet alleen ruimte voor zelf-initiatief, we verlangen dit zelfs een beetje van je. We willen namelijk het beste in je naar voren halen. Je krijgt van ons een parttime contract voor bepaalde tijd, met uitzicht op een vaste aanstelling. Je beloning zal in onderling overleg worden vastgesteld op basis van je ervaring, maar zal minimaal voldoen aan de richtlijnen van jouw CAO Zwembaden/Zwemscholen.

Geïnteresseerd?
Mail dan voor 1 februari je c.v. en motivatie naar marciano@spetterclub.com

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Locatie: Tiel
Provincie: Gelderland
Dienstverband: Vast
Uren: 8-16 uur
Salarisindicatie: in overleg

Spetterclub Tiel

Spetterclub Tiel is in december 2016 opgericht en is gehuisvest in Van der Valk Hotel Tiel. Spetterclub Tiel is een jonge en snelgroeiende organisatie. Dagelijks werken wij aan het verbeteren van ons concept, waar al onze medewerkers hun steentje aan bijdragen. Zo ontwikkelen wij een aantal eigen programma’s en hebben wij een heldere visie op het zwemonderwijs. Wij zijn ontzettend ambitieus en worden gedreven door onze passie voor zwemles en alles wat daarmee te maken heeft. In januari 2017 zijn wij in het spiksplinternieuwe zwembad Van der Valk Aqua Vita gestart met onze eerste zwemlesgroepjes.

Voor meer informatie www.spetterclub.com.
Pomaz