Spetterclub Tiel zoekt Zwemonderwijzer

Als zwemonderwijzer ben jij van A tot Z verantwoordelijk voor je eigen lesgroepjes. Je bent een ervaren zweminstructeur en/of wil je graag ontwikkelen in jouw vakgebied. Je bent communicatief vaardig, je hebt een goed overzicht in je werkzaamheden en verzorgt je lessen met veel enthousiasme!

Wat bieden wij jou?
Wij bieden jou een leuke werkomgeving met gezellige collega’s. Kwaliteit en plezier zijn niet alleen de speerpunten in onze lessen, ook voor onze werknemers staat dit voorop. Bij Spetterclub Tiel is er niet alleen ruimte voor zelfinitiatief, we verlangen dit zelfs een beetje van je. We willen namelijk het beste in je naar voren halen. Je krijgt van ons een parttime contract voor bepaalde tijd, met uitzicht op een vaste aanstelling. Je beloning zal in onderling overleg worden vastgesteld op basis van je ervaring, maar zal minimaal voldoen aan de richtlijnen van jouw CAO Zwembaden/Zwemscholen.

Het dienstverband is mogelijk voor 8 tot 12 uur per week, 16 tot 24 uur per week of op invalbasis.

Geïnteresseerd?
Mail dan voor 31 oktober je c.v. en motivatie naar marciano@spetterclub.com

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Locatie: Tiel
Provincie: Gelderland
Dienstverband: Vast
Uren: 16-24 uur
Salarisindicatie: in overleg

Spetterclub Tiel

Spetterclub Tiel is een jonge en snelgroeiende organisatie. Wij staan voor “goed leren zwemmen op een leuke manier” en geven onze zwemlessen in het zwembad Aqua Vita in Tiel. Spetterclub Tiel kenmerkt zich door een open cultuur en een dynamische werkomgeving. Dagelijks werken wij aan het verbeteren van ons concept, waar al onze medewerkers hun steentje aan bijdragen. Wij zijn ontzettend ambitieus en hebben passie voor wat we doen.

Voor meer informatie www.spetterclub.com.
Pomaz