Schagen Actief (Schagen) zoekt Toezichthouder in de buitenbaden

Ben jij op zoek naar een baantje voor in de zomervakantie? Heb je een actieve instelling, affiniteit met zwemmen en werk je graag met mensen? Dan is dit de perfecte vacature voor jou! Voor Zwembad De Veersloot (Dirkshorn) en het Maarten van der Weijdenbad (Warmenhuizen) zijn wij op zoek naar een toezichthouder.

Als toezichthouder word je in beide buitenbaden ingezet. Het gaat om een leuke en afwisselende baan waarbij je toezicht houdt aan het bad, helpt bij evenementen zoals bijvoorbeeld de zwemvierdaagse en meewerkt aan de schoonmaak en het onderhoud van de accommodatie. Daarbij werk je samen met een groep leuke collega’s. Ben je in het bezit van een lifequard-diploma en/of EHBO/BHV? Dan is dit een pré!
Mocht het van beide kanten bevallen, zou je na de zomer ook binnen in Zwembad De Wiel aan de slag kunnen.

Geïnteresseerd?
Mail dan voor 10 maart je c.v. en motivatie naar m.roodenrijs@schagenactief.nl

Heb je vragen over onze vacature? Bel 0224-214 390 en vraag naar Lea of Monique.

Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en een referentiecheck maken deel uit van de selectieprocedure.

Locatie: Dirkshorn en Warmenhuizen
Provincie: Noord-Holland
Dienstverband: Vakantiewerk
Uren: 16-24 uur
Salarisindicatie: in overleg

Schagen Actief

Zwembad De Wiel, de Spartahal, de Groeneweghal, Waldervaart: ze maken Schagen nét een beetje meer Schagen. Zwembad De Veersloot is meer dan een plek om te zwemmen en de Harenkarspelhal is meer dan een plek om te sporten: het zijn stukjes Dirkshorn. Tuitjenhorn is nét iets meer Tuitjenhorn dankzij sportzaal De Groet en het met Warmenhuizen gedeelde Maarten van der Weijden-bad. De betekenis van deze plekken voor hun omgeving is niet direct in geld uit te drukken.

Die maatschappelijke waarde is het bestaansrecht van Schagen Actief. Als beheerder van deze accommodaties werken we volgens het principe van de sociale onderneming. Dat betekent dat voor ons niet financiële winst vooropstaat, maar maatschappelijke winst.

Voor meer informatie www.schagenactief.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.