SBAB (Bodegraven) zoekt Allround Zweminstructeur

Wil je een afwisselende leuke en sportieve baan? De SBAB is altijd opzoek naar goede zweminstructeurs. Je hebt een pré als je ook inzetbaar bent als toezichthouder. Wij bieden verschillende vormen zwemles aan, in groepen van twaalf kinderen tot privé-zwemles. Wij werken middels de licentie en werkwijze van het NRZ en geven les in de mooie zwembaden van Sportcentrum De Kuil te Bodegraven.

Wat zijn de kenmerken die wij zoeken in een goede instructeur?

 • Je houdt van een uitdaging;
 • Je wilt mee leren/groeien met de organisatie;
 • Je vindt het fijn met kinderen te werken;
 • Je houdt van werken in de sport;
 • Je houdt van lachen, maar kan ook serieus zijn wanneer dit nodig is;
 • Je houdt van het nemen van verantwoordelijkheid;
 • Je hebt een flexibele instelling.

Wanneer heb je een pré?

 • Je bent in het bezit van een EHBO/BHV-diploma;
 • Je bent in het bezit van een Lifeguard diploma;
 • Je bent in het bezit van je zweminstructeur diploma;
 • Je bent in het bezit van verschillende specialisatie certificaten (bijvoorbeeld: baby-peuter zwemmen, Fifty Fit, Float Fit, etc.).

Ik heb geen diploma’s wat nu?
Geen man overboord. Je kunt zonder diploma’s altijd solliciteren, mits je bereidt bent een opleiding te volgen. Wij bieden deze graag onder voorwaarden aan. Tot je de juiste diploma’s in bezit hebt zal je assisteren en/of vervangend werk verrichten.

Wat bieden wij?
Wij bieden een flexcontract van 5 tot 10 uur in de week aan op basis van beschikbaarheid. Hierbij gaat het om instructie uren op de vrijdag middag van 15:00 tot 17:30 en zaterdag ochtend van 8:00 tot 9:30. Verder hebben we weekenddiensten in het toezicht. Hoe allrounder je bent, hoe meer hier mogelijk is. De salariëring zal gebeuren volgens de CAO van de WIZZ.

Geïnteresseerd?
Stuur dan je sollicitatiebrief met CV per e-mail naar Sabine Lina (sabine@sbab.nl). Voor informatie over de functie kun je ook telefonisch contact opnemen met Sabine Lina via telefoonnummer 0172-612818.

Locatie: Bodegraven
Provincie: Zuid-Holland
Dienstverband: Tijdelijk
Uren: 8-16 uur
Salarisindicatie: In overleg

Stichting Beheer Accommodaties Bodegraven-Reeuwijk

Stichting Beheer Accommodaties Bodegraven-Reeuwijk is verantwoordelijk voor enkele sportvoorzieningen binnen gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Sinds 2010 beheert en exploiteert de SBAB Sportcentrum De Kuil, Sporthoeve en de gymzaal in Nieuwerbrug. In 2014 zijn de sportaccommodaties De Meerkoet en de gymzaal uit Reeuwijk ook onder beheer van de SBAB terecht gekomen. De sporthallen en gymzalen bieden voor verenigingen en basisscholen ruimte om te kunnen sporten. Tevens biedt het zwembad voldoende sport, vrijetijdsactiviteiten en scholing voor de consument en ook verenigingen maken gebruik van het zwembad. Met ingang van 2014 coördineert de SBAB de buurtsportcoach activiteiten en geeft uitvoering aan het sport en beweegaanbod in de wijken van gemeente Bodegraven-Reeuwijk.

Voor meer informatie www.sbab.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.