Recreatiepark de Leistert zoekt Leidinggevende zwembad

 • Je zorgt er in eerste instantie voor dat onze gast veilig kan genieten van ons subtropisch zwembad, buitengolfslagbad, roeivijver en waterspeelzone.
 • Je bent een vaste medewerker van het zwembadteam en hebt een leidinggevende rol richting collega’s, vakantiewerkers en stagiaires die je aanstuurt, coacht en uitleg geeft op de werkvloer.
 • Je voert werkzaamheden uit op het gebied van veiligheid, milieu, kwaliteit, hygiëne en waterbehandeling, o.a. door het verrichten van schoonmaakwerkzaamheden, bedienen van de waterbehandelingsinstallatie en andere apparatuur.
 • Je neemt een voorbeeldrol aan op de werkvloer.
 • Je draagt medeverantwoordelijkheid over werkprocessen en protocollen.

Wat kun je van ons verwachten?

 • Je komt te werken bij een bedrijf wat zich koploper in de markt mag noemen. We zijn snel gegroeid, trots op wat we al bereikt hebben en we delen graag alle opgedane kennis met je.
 • Jouw werk kent veel afwisseling en je doet veel kennis op van veel verschillende technieken. Wij werken met een jong, flexibel team waarin veiligheid en gastgerichtheid voorop staat. 
 • Daar waar je kennis bij aanvang wellicht tekortschiet, spijkeren we die graag bij, eventueel met aanvullende trainingen. Daarnaast hebben we een e-Learning academy, waar je naar eigen behoefte héél veel trainingen kunt volgen. 

Dit past bij jou:

 • Je hebt een ZRZ (Zwemmend redden voor zwembaden) en EHBO diploma óf staat ervoor open dit te behalen op onze kosten.
 • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit (werken tijdens vakanties van anderen is natuurlijk hartstikke leuk, altijd vrolijke mensen).
 • Servicegericht, gastvriendelijk en hebt goede contactuele eigenschappen.
 • Zwembadervaring en/of leidinggevende ervaring is een pré.

‘Jouw lach maakt onze dag’

Dat is onze pay-off, en die komt niet zomaar uit de lucht vallen… Plezier maken, verbinden én verrassen, daar staan wij voor. Naar onze gasten, maar zeker ook als collega’s onder elkaar. Wij verrassen mekaar, laten elkaar lachen en maken onvergetelijke (vakantie)-herinneringen. Zo bouwen wij dagelijks samen aan de tevredenheid van onze gasten én onszelf!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Locatie: Roggel
Provincie: Limburg
Dienstverband: Vast
Uren: 32-40 uur
Salarisindicatie: Salaris in overleg

Recreatiepark de Leistert

Recreatiepark de Leistert is een veelzijdig vakantiepark in hartje Limburg. Het park bestaat uit een 5-sterren camping en uit een bungalowpark (Buitenhof de Leistert) met luxe vakantiebungalows. Recreatiepark de Leistert heeft de laatste jaren een enorme groei doorgemaakt. Sinds 2011 zijn er 313 vakantiewoningen gerealiseerd en is het kampeerterrein verder ontwikkeld tot een topcamping met een verscheidenheid aan verblijfsmogelijkheden en voorzieningen. De Leistert is een zelfstandig werkend bedrijf (dus geen onderdeel van een keten), wat maakt dat er veel ruimte is voor eigen inbreng in je taken en verantwoordelijkheden, maar ook in je eigen persoonlijke groei. Daarnaast zijn de lijntjes naar andere afdelingen en directie lekker kort.

Voor meer informatie www.leistert.nl
Cursus Omgevingswet en zwembaden
X