Recreatiecentrum Oostervant (Rotterdam) zoekt Zwemonderwijzer

Voel jij je thuis in het water? En heb jij het in je om daarbij zorg te dragen voor de ontwikkeling van anderen in het water? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken een zwemonderwijzer (m/v), die ons zwembadteam komt versterken.

Functieomschrijving:

  • Je geeft zwemles aan kinderen en volwassen en zorgt eventueel voor doelgroepactiviteiten.
  • Je houdt samen met het team het zwembad schoon.
  • Je speelt een belangrijke rol voor ons zwembad. Daarom houd jij tijdens de recreatieve activiteiten een oogje in het zeil, zodat alles in goede en veilige banen verloopt.

Functie eisen:

  • Je beschikt over vakgerichte diploma’s op minimaal niveau 3, waaronder zwemonderwijzer of Aqua & Leisure host.
  • Je bent in het bezit van een geldig EHBO- en reanimatiediploma.
  • Je bent klantgericht en hebt een flexibele werkhouding.
  • Je hebt een flexibele werkhouding en je vindt het werken van onregelmatige diensten geen probleem, ook niet in de avond of het weekend.

Ons aanbod:
Oostervant is een leuk recreatiecentrum om voor te werken, met een gezellige sfeer en met collega’s die samen met jou de schouders er onder willen zetten. En die zomaar je vrienden zouden kunnen worden. Wij zijn een gedreven, mensgerichte organisatie waar geen dag hetzelfde is. Daarnaast bieden wij salaris conform de CAO Zwembaden en genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door het volgen van (vervolg)opleidingen!

Geïnteresseerd?
Mail dan voor 10 maart je c.v. en motivatie naar oostervant@sportfondsen.nl

Vragen?
Neem dan contact op met Eddy Varela, op telefoonnummer 010-4772100 of via de mail naar zwemzaken.oostervant@sportfondsen.nl.

Locatie: Rotterdam
Provincie: Zuid-Holland
Dienstverband: Tijdelijk
Uren: 16-24 uur
Salarisindicatie: in overleg

Recreatiecentrum Oostervant

Recreatiecentrum Oostervant bevindt zich in hartje Rotterdam en is een multifunctionele accommodatie. Van een grote horecagelegenheid, bowlingbanen en een zwembad. Tot een danszaal, vergaderzalen, diverse sportzalen, zonnebank en fitnessgelegenheid. Met enorm veel keuze aan activiteiten waardoor iedereen zich bij ons thuis voelt. Oostervant geeft kleur aan je wereld!

Voor meer informatie www.oostervant.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Splash Software