Recreatiecentrum Oostervant (Rotterdam) zoekt Zwemonderwijzer

Dit geeft jou plezier

  • Mensen die trots zijn dat ze eindelijk kunnen zwemmen, die fitter worden en plezier hebben in wat ze doen.
  • Die enthousiast worden van jouw lessen en het plezier dat jij erin legt. Jij bent de vrouw of man die lesgeeft met een lach.
  • Jij vindt het leuk om leerzame lessen en activiteiten samen te stellen.
  • Je steekt graag energie in je lessen en je krijgt er zelf energie van.
  • Diversiteit in werktijden (doordeweeks en in het weekend) passen bij jouw ritme.
  • Je kunt goed met anderen overweg; je legt en onderhoudt makkelijk contacten.
  • Je bent in het bezit van een MBO opleiding niveau 2 richting allround zwemonderwijzer: eenheid 1, 2 en 3. Daarnaast ben je in het bezit van een EHBO-diploma.

Dit ga je doen
Je gaat lesgeven aan verschillende doelgroepen. Van jong tot oud, van “al een beetje kunnen zwemmen” tot “best wel bang voor water”. In die lessen steek je veel energie. Dit is jouw vak. Je bent er goed in en je hebt er plezier in. Dat plezier gun je je gasten ook. Je houdt overzicht en neemt de verantwoordelijkheid om alles in goede banen te laten lopen.

Je zorgt samen met jouw collega’s voor een gastvrije omgeving, een fijne service en dus voor tevreden klanten. Je denkt mee over afwisseling in het lesprogramma, zodat we nog meer bezoekers plezier bezorgen én een zinvolle zwemles geven. Je voert onze commerciële zwemactiviteiten uit, je houdt toezicht en je zorgt dat het bad er op en top uitziet. Het is jouw werkplek en je bent er trots op!

Wat wij jou bieden
Wij gaan samen voor de glimlach. Voor het plezier van jong en oud in onze accommodaties. We zorgen dat onze gasten fijn kunnen recreëren, kunnen leren zwemmen en vitaler worden. Jij geeft energie aan onze gasten en je krijgt er energie en plezier voor terug. Je doet het samen met je collega’s, in een prettige werkomgeving waarin we van elkaar kunnen en willen leren.

Je krijgt een salaris dat past bij de CAO Zwembaden schaal 4 met de mogelijkheid om in de toekomst op vaste uren te gaan werken. We overleggen graag met je wat betreft jouw voorkeuren in werktijden. Als onderdeel van de sollicitatieprocedure vragen we je om een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Geïnteresseerd?
Mail dan voor 22 januari je c.v. en motivatie naar bryan@sportfondsen.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Locatie: Rotterdam
Provincie: Zuid-Holland
Dienstverband: Vast
Uren: 24-32 uur
Salarisindicatie: in overleg

Recreatiecentrum Oostervant

Gelegen in het hart van Rotterdam, waar meer dan 170 verschillende nationaliteiten samen komen, ligt Recreatiecentrum Oostervant. In deze multifunctionele accommodatie staan beweging, ontspanning, ontmoeting en lachen centraal. Er zijn meer dan 30 verschillende activiteiten. Voor jong tot oud. Sport, spel, eten en drinken. Waterpret, dans, een cursus of gewoon voor de gezelligheid. Er is hier altijd wel iets te beleven!

Voor meer informatie www.oostervant.nl.

Het beheersen van de juiste zwemwaterkwaliteit