Recreatiecentrum Oostervant (Rotterdam) zoekt Hoofd Technische- en Facilitaire Dienst

Je coördineert, organiseert en evalueert de werkzaamheden van onze technische en facilitaire dienst. Je bewaakt de kwaliteit van de werkzaamheden van onze medewerkers, maar ook die van externe partijen die voor ons werken. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies en feedback aan het management, met inachtneming van de opgestelde onderhoudsplanningen binnen het toegewezen budget. Je ziet toe op naleving van relevante wet- en regelgeving, signaleert afwijkingen en speelt hier op in. Daarnaast verricht je zelf onderhouds- en bedieningsactiviteiten. De techniek achter zwembaden en bowlingbanen is best complex, maar jij hebt er plezier in om in het diepe te duiken en er meer over te leren.

Je kunt dit allemaal omdat je een relevante technische opleiding hebt gevolgd op MBO-4 niveau. Je hebt de basis- en vervolgcursus zwemwaterbehandeling, of je wilt hem gaan halen. Je bent bereid om onregelmatigheidsdiensten te draaien en als je een zwemwatergerichte technische opleiding hebt gevolgd, heb je een streepje voor.

Dit ga je doen:
Je bent graag de spil in een planning. Je draagt zorg voor het opstellen van de werkroosters voor medewerkers op een zo efficiënt mogelijke wijze, met inachtneming van voorschriften en wettelijke bepalingen. Je geeft leiding aan de medewerkers, stuurt aan en corrigeert waar nodig en grijpt in bij afwijkingen. Je vindt het leuk om zelf je handen uit de mouwen te steken en tegelijkertijd ook medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt te begeleiden. Je hebt inlevingsvermogen, oog voor diverse leerstijlen en sluit hierop aan. Met jouw enthousiasme weet je het team positief te beïnvloeden! Zo zorgen jullie er samen voor dat de techniek optimaal is en al onze bezoekers kunnen recreëren, leren zwemmen en vitaler worden. Dit wordt de baan waar je elke dag fluitend aan begint.

Dit geeft jou plezier:

  • Je krijgt de ruimte om jouw creativiteit op technisch vlak in te zetten
  • Jouw sociale vaardigheden komen volledig tot hun recht in deze functie
  • Je werkt samen met een team en begeleidt medewerkers bij het uitvoeren van de taken
  • Je kunt goed omgaan met de zelfstandigheid die je krijgt en hier invulling aangeven

Wat wij jou bieden:
Een interessante, zelfstandige functie in een leuke, multifunctionele en –culturele omgeving met uitstekende opleidingskansen. Wij bieden je ijzersterke arbeidsvoorwaarden en een salaris conform CAO Zwembaden schaal 7. En dat in een leuk team waar we samen gaan voor het plezier van jong en oud in onze accommodatie.

Je zult begrijpen dat wij je ook gaan vragen om een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Geïnteresseerd?
Reageer dan voor 1 maart via onderstaande knop

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Locatie: Rotterdam
Provincie: Zuid-Holland
Dienstverband: Vast
Uren: 32-40 uur
Salarisindicatie: in overleg

Recreatiecentrum Oostervant

Onze accommodatie is een multifunctionele accommodatie waar onze bezoekers terecht kunnen voor plezier en ontspanning, maar ook onze medewerkers! Met een leuk zwembad, bowlingbanen, een gezellige horeca, een vergaderzaal, danszaal en ons SportLokaal is er binnen onze accommodatie voor ieder wat wils. Juist door onze diversiteit blinken we uit in tegenstelling tot andere accommodaties.

Voor meer informatie www.oostervant.nl.

AngelEye Drenkelingendetectiesysteem