Openluchtzwembad Klarenbeek (Arnhem) zoekt Toezichthouders

Openluchtzwembad Klarenbeek is het enige openlucht zwembad van Arnhem. Het bad is dit jaar geopend van 23 april tot en met 16 september. Het is prachtig gelegen in park Klarenbeek, in de stad maar toch heel rustig en landelijk.

Wij zoeken voor de periode 23 april tot en met 16 september nog medewerkers op oproep basis.

Toezichthouders m/v
Als toezichthouder ben je verantwoordelijk voor het toezicht bij de baden, ligweiden en kleedruimten. Je bent mede aanspreekpunt voor onze gasten en helpt bij het schoonhouden van de accommodatie.
Ben je in het bezit van het diploma KNBRD Groot A, of B of Life Saver 1, 2, of 3 en in het bezit van het EHBO diploma en lijkt het je leuk om ons team komende zomer te komen versterken?

Geïnteresseerd?
Stuur uw sollicitatie met CV per e-mail voor 30 mei naar:
Openluchtzwembad Klarenbeek
T.a.v. Jan van Olmen
E-mail: info@zwembadklarenbeek.nl

Openluchtzwembad Klarenbeek

Openluchtzwembad Klarenbeek is een prachtige accommodatie in het groen met drie bassins. Alle leeftijden vinden iets van hun gading: natuurlijk drie heerlijk verwarmde baden (22 °C) met in het grote bad een spectaculaire glijbaan. Er is een speeltuin, een pannaveldje en er zijn enorme ligweiden ter ontspanning. U kunt ook een lekker plekje zoeken op het royale zonneterras, met een prachtig uitzicht. Of, als u wat schaduw zoekt, op het fraai aangelegde platanenplateau aan de rand van het zwembadterrein. En voor uw veiligheid: vanaf de glazen baywatch-toren heeft de toezichthouder overzicht over het hele complex.
Voor meer informatie www.zwembadklarenbeek.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.