Op zoek naar die ene leverancier?

Oostelijk Zwembad zoekt Zwemonderwijzer

Oostelijk Zwembad zoekt Zwemonderwijzer

Dit geeft jou plezier

Mensen die trots zijn dat ze eindelijk kunnen zwemmen, die fitter worden en plezier hebben in wat ze doen. Die enthousiast worden van jouw lessen en het plezier dat jij erin legt. Jij vindt het leuk om leerzame lessen en activiteiten samen te stellen. Je steekt graag energie in je lessen en je krijgt er zelf energie van.

Diversiteit in werktijden (door de weeks en in het weekend) passen bij jouw ritme. Je kunt goed met anderen overweg; je legt en onderhoudt makkelijk contacten.

Dit ga je doen

Je gaat lesgeven aan verschillende doelgroepen. Van jong tot oud, van “al een beetje kunnen zwemmen” tot “best wel bang voor water”. In die lessen steek je veel energie. Dit is jouw vak. Je bent er goed in en je hebt er plezier in. Dat plezier gun je je gasten ook. Je houdt overzicht en neemt de verantwoordelijkheid om alles in goede banen te laten lopen.

Je denkt mee over onze nieuwe zwemactiviteiten Je houdt toezicht en je zorgt dat het bad er op en top uitziet. Het is jouw werkplek en je bent er trots op!

Jij kunt dit, omdat je in het bezit bent van een Lifeguard, Zwemonderwijzer en EHBO diploma.

Wat wij jou bieden

Bij ons zwembad werk je met plezier. Het plezier van onze gasten die komen recreëren, leren zwemmen en/of vitaler worden. En dat in een sportieve en dynamische werkomgeving. Je wordt deel van een divers en gezellig team van zwemonderwijzers. Geen dag wordt hetzelfde!

Wij bieden je een leuke en leerzame werkplek aan met doorgroeimogelijkheden voor maximaal 20 uur per week. De mogelijkheid tot het volgen van extra opleidingen/cursussen op onze kosten en een goede pensioenregeling. Positieve secundaire arbeidsvoorwaarden. Een fijne en sportieve werkomgeving.

Afhankelijk van je opleiding en ervaring verdien je bij ons als Zwemonderwijzer maximaal € 2.430,66 per maand.

Als onderdeel van de sollicitatieprocedure vragen we je om een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Geïnteresseerd?

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Locatie: Rotterdam
Provincie: Zuid-Holland
Dienstverband: Parttime
Uren: 16-24 uur
Salarisindicatie: € 2.000 – € 2.500

Oostelijk Zwembad

Wij zijn een kleiner team dan je van andere zwembaden gewend bent, maar dat maakt ons extra hecht! Iedereen kent elkaar en we kunnen het gezellig met elkaar vinden. Werken bij het Oostelijk Zwembad zorgt voor een knus gevoel, zowel met je collega’s als met de bezoekers. Het echte ‘Ons kent ons’ gevoel.

Voor meer informatie: www.oostelijkzwembad.nl
Normec