Oostelijk Zwembad zoekt Hoofd Receptie / Administratie

Functie
Als Hoofd Receptie/ Administratie coördineer, organiseer en geef je leiding aan de werkzaamheden op de afdelingen receptie en administratie. Daarnaast voer je financiële, administratieve taken uit, waardoor de informatie volledig en juist wordt aangeleverd aan de centrale administratie bij ons hoofdkantoor. Je deelt ons streven naar klanttevredenheid, gastvrijheid en service. Alles voor tevreden bezoekers!

Tot jouw werkzaamheden behoren onder meer:

  • Leiding geven aan ca. 8 bestaande medewerkers op de afdelingen receptie en administratie,
  • Crediteuren- en debiteurenbeheer,
  • Facturatie en kasboekbeheer.

Tevens wordt er van je verwacht dat je nadrukkelijk aanwezig bent op de werkvloer en onderdeel bent van het MT. Je signaleert nieuwe mogelijkheden voor de accommodatie en je zorgt voor een fijne werksfeer. Je communiceert open waardoor je medewerkers inzicht kunt geven in hun functioneren en kunt ondersteunen in de ontwikkeling.

Je profiel
Om in aanmerking te komen voor deze functie beschik je minimaal over een MBO niveau 4 diploma. Daarbij heb je relevante werkervaring in een soortgelijke functie. Je stopt veel energie in je werk, omdat je er veel voldoening uit wilt halen. Zo zit jij in elkaar! Je hebt goede schriftelijke vaardigheden. Je bent flexibel wat betreft werktijden. Je bent commercieel, gastgericht en je vindt het leuk om mee te denken over nieuwe mogelijkheden. Daarnaast ben je besluitvaardig en ga je doortastend te werk. Hierdoor kun je concrete doelstellingen formuleren in termen van meetbare resultaten.

Ons aanbod
Het Oostelijk Zwembad is gewoon een leuk bedrijf om voor te werken, met een leuke sfeer en met collega’s die samen met jou de schouders er onder willen zetten. En die zomaar je vrienden zouden kunnen worden. Wij zijn een gedreven, mensgerichte organisatie waar geen dag hetzelfde is. Daarnaast bieden wij salaris conform de cao Recreatie schaal 7 en genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Solliciteren
Hebben we een match? Neem de sprong in het diepe, want we willen alles van je weten! Van hoe jij ons kent tot waarom dit vak 100% op jouw lijf geschreven is. Stuur voor 31 oktober 2017 je motivatie en CV naar a.van.doorn@sportfondsen.nl o.v.v. “Hoofd Receptie/ Administratie”.

Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en een referentiecheck maken deel uit van onze selectieprocedure.

Oostelijk Zwembad

Het Oostelijk Zwembad is onderdeel van De Sportfondsen Groep en ligt net ten oosten van het centrum van Rotterdam. Het zwembad is gesticht in 1932 en het oudste zwembad van de stad. Het heeft een authentieke en monumentale sfeer, maar wel met de luxe en technieken van een modern zwembad. Zwemmen in het Oostelijk Zwembad is door haar monumentale karakter een echte belevenis. Het Oostelijk Zwembad biedt veel activiteiten aan. Van banenzwemmen tot zwemles, van zwemmen voor aanstaande moeders tot zwemles voor ouder en kind en van Seniorenfit tot diverse Aquasporten. Het Oostelijk Zwembad beschikt ook over een gezellige koffiecorner.
Kortom, het Oostelijk Zwembad is zwemmen in een nostalgische ambiance.
Voor meer informatie www.oostelijkzwembad.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.Hellebrekers