Mosaqua (Gulpen) zoekt Toezichthouder

Wat je doet als toezichthouder…
…toezichthouder, badmeester, veiligheidsexpert, hoe je deze functie ook wilt noemen, het betekent dat je samen met je team verantwoordelijk bent of de huisregels nageleefd worden, of men zwemvaardig is (met name kinderen), er niemand kopje onder gaat, maar ook het verzorgen van schaafwondjes, behandelen van bijensteken of zorgen voor verkoeling wanneer iemand te lang in de zon heeft gelegen.

De grootste uitdaging….
….is onze bezoekers te overtuigen van het belang van onze huisregels. En dan vooral het stukje zwemvaardigheid en veiligheid. Daarin verschillen wij als Mosaqua-zijnde nogal eens van mening met onze bezoekers. Dus het is van belang dat je mensen durft aan te spreken indien er een onveilige situatie is en treedt je ook op wanneer dat nodig is.

Ervaring is voor ons geen must. Uiteraard moet je wel kunnen zwemmen :) Na een positief sollicitatiegesprek nodigen we je uit om een zwemtest te doen. Dat betekent dat je, afhankelijk van je leeftijd, binnen een x-aantal minuten een bepaalde afstand moet kunnen zwemmen. Ook het opduiken van een pop behoort tot de test. Daarna volgen 2 trainingsdagen om vanuit beide kanten te kijken of dit werk iets voor jou is.

Indien je het fijn vindt om ook op andere afdelingen te werken zodat er wat meer afwisseling in je werkzaamheden zit is dat ook mogelijk (horeca en huishoudelijke dienst). De contractvorm (vaste- of flexibele uren) en het aantal uren zijn bespreekbaar.

Het salaris start bij €1.880,- bruto per maand bij een 38-urige werkweek (vanaf 23 jaar). Dit is exclusief 8% vakantiegeld en 25 verlofdagen (naar rato).

3 redenen waarom dit iets voor jou is

  • Het geeft je een voldaan gevoel wanneer de dag veilig is verlopen, mede door jou.
  • Je snapt het belang van je aanwezigheid.
  • Je zoekt een fijne werkplek, met gezellige collega’s, en een stabiele basis.

3 redenen waarom dit niets voor jou is

  • Je neemt het niet zo nauw met je werkdagen/tijden
  • Je concentratievermogen is niet je sterkste kant
  • Je niet beschikbaar bent in het voor ons belangrijke hoogseizoen

Geïnteresseerd?
Mail dan voor 30 juni je c.v. en motivatie naar hr@mosaqua.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Locatie: Gulpen
Provincie: Limburg
Dienstverband: Vast
Uren: 24-32 uur
Salarisindicatie: € 1.500 – € 2.000

Mosaqua

We zijn een groot subtropisch zwemparadijs, met meerdere glijbanen en staan bekend om onze wildwaterbaan. Ook hebben we meerdere buitenbaden met een grote ligweide. Sommige bezoekers houden meer van wellness en maken graag gebruik van onze bubbelbaden, stoom-/infraroodcabines. Mensen komen naar Mosaqua voor een leuk dagje uit. Bij ons is het dan ook altijd een tropisch feestje. En wij vinden het dan ook erg belangrijk om samen met het team onze bezoekers een fantastische dag te bezorgen. Daarbij vinden wij veiligheid en hygiëne belangrijke punten. Dus als wij onze bezoekers een leuk dagje uit kunnen geven, waarbij zij zich veilig en op hun gemak voelden en dat ook nog eens in een schone omgeving, dan zijn wij blij.

Voor meer informatie www.mosaqua.nl.