MFC de Marke (Hattem) zoekt zwembad coördinator

Wat zoeken we

Je bent een representatieve, gemotiveerde en betrouwbare medewerker, die dienstverlenend is ingesteld.
Je zorgt dat onze gasten veilig kunnen zwemmen. Daarnaast zorg je voor dat extra beetje gastgerichtheid, door de wensen en behoeftes te herkennen en hierop te reageren. Samen met je collega’s zorg je dat het zwemwater voor iedereen schoon & veilig is.

Wat kenmerkt een Zwembad coördinator bij MFC de Marke

Je bent gastgericht en creatief in je zwem- en doelgroeplessen en kan zowel deelnemers als collega’s makkelijk motiveren. Naast de uitvoerende werkzaamheden op de vloer, geef je sturing (zowel zwem technisch als organisatorisch) aan een team van 10-15 collega’s.
Je draagt bij aan de ontwikkeling van kwaliteit, vernieuwing en commerciële acties binnen de organisatie.
Je signaleert verbeterpunten, bent het aanspreekpunt voor zwemlesvragen en houdt controle op de diverse procedures.

Werkzaamheden

Het coördineren van de zwemlessen en doelgroepen, het bijhouden en bewaken van werkprocessen, optimaliseren van bezettingsgraad, opstellen personeelsrooster en meedenken in marketingacties.
Daarnaast bestaan je werkzaamheden o.a. uit het bevorderen van een goede team sfeer, actieve rol in personeelsbeleid en zorgdragen voor adequate opleidingen en bijscholingen voor de medewerkers.

Wat verwachten wij

Je beschikt over een afgeronde opleiding voor zweminstructeur met enige ervaring als coördinator of aansturen van teams (pré).
Voorkeur in het bezit van een geldig BHV + EHBO diploma, zwemmend redden, een servicegerichte houding en leidinggevende ervaring.
Ben jij die ondernemende, enthousiaste Coördinator die aansturen van collega’s en werken met gasten elke dag een uitdaging vindt, hen in een warm bad ontvangt en de handen uit de mouwen steekt? Dan zoeken wij jou!

Dit bieden wij jou als Zwembad coördinator bij MFC de Marke

We bieden een markconform salaris en werken in een leuk team waarbij je samen de verantwoordelijkheid draagt. Arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Recreatie (schaal 6).

Geïnteresseerd?
Mail dan voor 21 september je c.v. en motivatie naar mvanroon@mfcdemarke.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Locatie: Hattem
Provincie: Gelderland
Dienstverband: Vast
Uren: 32-40 uur
Salarisindicatie: € 2.500 – € 3.500

MFC de Marke

Het gebouw is de ontmoetingsplaats voor Hattem en omgeving. Hier komen mensen samen om te praten, vergaderen, sporten, zwemmen, toneelspelen en ga zo maar door. MFC de Marke heeft prachtige sportzalen met kleedruimtes en douches, een leuke bar en ontmoetingsruimte, meerdere kleine en grotere zaalruimtes en ‘onder één dak’ vindt u ook een prachtig zwembad.

Voor meer informatie www.mfcdemarke.nl.
Variodeck